Zetterberg már korizik

   

A svéd válogatott és a Detroit csapatkapitánya nagyon reméli, hogy túljutnak a Bostonon, mert ha minden jól megy, a rájátszás második körében már pályára léphet.

Zetterbergnek nagyon szerencsétlen szezonja van, az olimpia előtt 11 mérkőzést kihagyni kényszerült egy lábsérülés miatt. Az olimpiára végül el tudod utazni, ott azonban a csehek elleni első meccset követően hátfájdalmai újultak ki, amit még februárban meg is kellett műteni. Így egy meccs és egy gól jutott neki Szocsiból.

Február 21-én műtötték, azóta tart a regeneráció, csütörtökön léphetett először jégre, félórás korcsolyaedzést tartott. “Jó volt újra jégen lenni, nem sokat csináltam, de remélem, holnap már többet fogok tudni. Azt hiszem okosan tettük, hogy a playoff második körét céloztuk meg a visszatérés lehetséges dátumaként, ha minden jól megy. Ilyen esetben lépésről lépésre lehet haladni, napról napra lehet növelni az edzések intenzitását, úgyhogy pár nap múlva talán még többre leszek képes. Olyan, mintha nyár lenne és alapoznánk, az egyetlen különbség, hogy nem a 82 meccses alapszakasz első meccsén lépek először pályára, hanem rögtön a rájátszásban.”

zetterberg

Babcock edző azt emelte ki, milyen mélyről jött vissza Zetterberg: “Láttam március 6-án, Nick Lidström búcsúünnepségén, még járni is alig tudott, valahogy mégis kibicegett a jégre. Ma pedig már korizik. Nehéz dolog ez. Mindenki, aki megsérül és ilyen hosszú időt hagy ki, azt látja, amikor visszatér, hogy milyen gyors minden. Ez a kemény az ilyen sérülésekben, ha vissza is térnek a játékosok, nem ugyanazok, akik a sérülés előtt voltak. Ugyanazzal a mezszámmal játszanak, de nem tudják megcsinálni azt, amit korábban, mert egyszerűen túl sok időt hagytak ki.”

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum