2-0-ra állnak a párharcok Romániában

 

Hétfő után kedden is nyert mindkét MOL Ligás csapat a román bajnokság elődöntőjében, így a Brassó és a HSC is 2-0-ra vezet a három győzelemig tartó párharcban.

Az első meccsek szoros eredményei csak az egyik helyszínen ismétlődtek meg, a gyergyóiak másodszor bizonyították, hogy ott tudnak lenni a MOL Liga-ezüstérmes nyakán. Az első harmad második felében a Brassó szerzett ugyan vezetést Péter Róbert révén, amit nem sokkal később Fodor Csanád duplázott meg. A második harmadban Kiricsenko váltott gólra egy emberelőnyt, ezzel zárkózott a Progym. Előnyeivel egyébként nem gazdálkodott túl jól a gyergyói csapat, hiszen másik hetet kihagyott, de az idei MOL Liga döntőjében az Érsekújvárnak is okozott gondot a speciális játék, úgyhogy ezen sincs mit szégyellni. Az 52. percben a döntőt légióskorlátozás miatt kihagyó Fodor Csanád megszerezte csapata harmadik, saját maga második gólját 3-1-re alakítva az állást. Öt perccel később ugyan Hildebrand gólja visszahozta a hazai reményeket, de a hátralévő alig több, mint három percben az egyenlítés már nem jött össze, ezúttal is egygólos győzelmet arattak a Farkasok, a Progym két egymást követő napon is komoly fejfájást okozott tehát Kari Rauhanen csapatának.

A HSC kedden sem nevezte két sérült kulcsjátékosát, Vaclav Novakot és Jere Ölandert. Nélkülük is fölényes győzelmet arattak azonban, a hétfői kétgólos győzelem után ezúttal nyolccal verték a fővárosi csapatot. Becze mesterhármast ért el, Moldován duplázott, míg Farkas, Bíró Tamás, Curilla, illetve Tranca egy-egy góllal vette ki a részét a csíki csapat 9-1-es sikeréből. A párharc harmadik mérkőzését Csíkszeredában rendezik csütörtökön 18 órától.

Cimkék: , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT ÉLŐ
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum