A St. Louis átlépte a 100 pontot

 

A Blues ma hajnalban a Winnipeget lépte le és elsőként a ligában, illetve története során hatodik alkalommal elérte a 100 pontos határt.

A Zenészek a csapatkapitány David Backes duplájával és a két gólpasszig jutó Jay Bouwmeester vezetésével múlták felül ellenfelüket. A kapuban Ryan Miller hozta szokásos formáját, 94.1%-kal védett és nyolcadik mérkőzésén a hetedik győzelmét szerezte a St. Louis mezében. A Winnipeg játékosai a vereséget nehezen viselték, óriási bunyót robbantottak ki az utolsó másodpercben, amelyet a bírók kereken 100 perccel jutalmaztak, ezt 49-51 arányban osztottak el a csapatok között.

Zsinórban kilencedik győzelmét szerezte meg a Boston, amely a TD Gardenben a Minnesotát fogadta. A sima 4-1-es hazai győzelemmel végződő találkozón Jarome Iginla és Zdeno Chára vitte a prímet. A szélső két gólt szerzett, a mai napon 37 éves csapatkapitány pedig két gólpasszal járult hozzá a sikerhez. A Bruins ezzel a sikerrel története során mindössze harmadik győzelmét aratta a Wild felett.

A Tampa majdnem ráfázott a könnyelműségére a Vancouver ellen, de végül behúzta a kettő pontot. A Lightning Steven Stamkos és Ondrej Palat vezetésével háromgólos előnyre tett szert a második harmad végére, és aztán érthetetlenül kiengedett. A Canucks vérszemet kapott, az utolsó harmadra felébredt, a kétgólos Alex Burrowsnak köszönhetően megnyerte 3-1-re a játékrészt, ez azonban kevés volt a pontszerzéshez.

Fordulatos meccset játszottak a Staples Centerben, ahol a Kings a Coyotest fogadta. A vendégek az első harmadban 63 másodperc alatt kétgólos előnyre tettek szert, amire a hazaiak hárommal feleltek a második játékrész végéig. A záró húsz perc azonban ismét a Phoenixé volt, először Keith Yandle egyenlített, majd három perccel a vége előtt Jeff Halpern a győzelmet is megszerezte.

Boston?Minnesota 4-1 (videó)
G.: Iginla (2), Eriksson, Smith ill. Pominville

Tampa Bay?Vancouver 4-3 (videó)
G.: Stamkos, Palat, Filppula, Pyatt ill. Burrows (2), Hansen

St. Louis?Winnipeg 3-1 (videó)
G.: Backes (2), Morrow ill. O’Dell

Los Angeles?Phoenix 3-4 (videó)
G.: Pearson, Martinez, Gáborík ill. Klinkhammer, Bödker, Yandle, Halpern

NHL

sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum