Hári és Bartalis is gólt lőtt

   

Sebők Balázs pedig gólpasszt adott. A HIFK és a Karpat kikapott, a Troja/Ljungby nyert.

Az alapszakasz utolsó mérkőzésén kikapott a HIFK a sorozatban nyolcadik győzelmét szerző HPK otthonában. A hazaiak már a harmadik percben eredményesek voltak, a 36. percben pedig már 3-0-ra vezettek. Az 55. percben emberelőnybe kerültek a hazaiak, a HIFK kapusát is lehozta, a 6 a 4 elleni szituációt pedig Hári János tökéletes centerjáték nyomán értékesítette, kialakítva a 3-1-es végeredményt. A mérkőzésről készült gólösszefoglalón Hári gólja 2:25-től látható. Hári János 44 Liiga-mérkőzésen 19 pontot szerzett, ez volt a 8. gólja.

Bartalis Istvánék megkezdték a küzdelmet a svéd másodosztályban való bent maradásért. Ennek során a Troja/Ljungby mint az Allsvenskan alapszakaszának utolsó előtti helyezettje az utolsó Björklövennel együtt egy oda-vissza kört, azaz 10 meccset játszik a harmadosztály első négy helyezettjével. Az első meccsen éppen a Björklövent fogadták és a nyolcadik percben a vezetést is megszerezték, amit három perc múlva Bartalis István duplázott meg. A vendégek még a harmad vége előtt egy gólra zárkóztak. A középső játékrész egy gyors gólváltással kezdődött, míg az utolsó harmadban a Björklöven gólra váltotta Bartalis kiállítását, kiegyenlítve az állást. Mivel több gól nem esett, jöhetett a hosszabbítás, majd a büntetők, melynek során a hazaiaknak volt nagyobb szerencséje és 4-3-ra megnyerték a mérkőzést.

Sebők Balázsék kikaptak a finn juniorbajnokság elődöntőjének első meccsén az Assat otthonában. Az első harmadban kétszer szereztek vezetést a hazaiak, kétszer egyenlített a Karpat, a középső játékrészben azonban nem tudták tartani a lépést ellenfelükkel és az Assat kétgólos előnyre tett szert. A harmadik harmadban sokáig nem változott az eredmény, az utolsó másfél percben lehozták kapusukat a vendégek és sikerült is egy gólt faragniuk a hátrányukból, de közelebb már nem jutottak, 4-3-ra nyertek a hazaiak. Sebők Balázs az utolsó gólnál szerzett asszisztot.

Cimkék: , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT ÉLŐ
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum