Nagy Gergő fáradhatatlanul lövi a gólokat

 

Nehéz helyzetbe kerültek Vas Jánosék, a második francia elődöntőt is elvesztették. Széligék viszont 2-0-ra vezetnek.

Szélig Viktorék a keddi 9-0-s győzelem után szerdán is magabiztosan győztek a Dijon ellen. Pedig a vendégek szereztek vezetést, a Briancon azonban a második harmadban kiegyenlített, majd a harmadikban két emberelőnyt is kihasználtak a hazaiak. Másfél perccel a vége előtt üres kapura betaláltak Széligék, ezzel eldőlt a mérkőzés. A végeredmény 10 másodperccel a vége előtt alakult ki, amikor a Briancon újabb gólt lőtt és 5-1-re módosította az állást. Szélig ezúttal nem szerzett pontot, de +3-mal zárta a mérkőzést. A rájátszás 6 meccsén 3 pontja van és +9-cel áll.

Hiába lőtt kétszer annyit kapura és hiába szerezte meg a vezetést a Rouen, a harmadik harmadban egy kétperces rövidzárlatot kihasznált az Angers és kétszer is bevette Vas Jánosék kapuját. Mivel a Rouen képtelen volt több gólt lőni, így a vendégek a második roueni meccset is megnyerték és 2-0-val folytatják a pénteki folytatást a négy nyert meccsig tartó párharcban.

Nagy Gergőék a Denver csapatát fogadták a CHL-ben. Az első harmadban a vendégek szereztek vezetést, amit Nagy góljával egalizált a Quad City Mallards, azonban a Denver még ebben a játékrészben visszavette a vezetést. A harmadik periódusban másodszor is egyenlítettek a hazaiak, ám másfél percen belül újra betalált a Denver. A mérkőzés a záró húsz percben felénél dőlt el, amikor negyedik góljukat is meglőtték a vendégek, kialakítva a 4-2-es végeredményt. Nagy egy góllal és +1-gyel zárt, zsinórban harmadik meccsén talált az ellenfél kapujába, már 17 gólos.

Kógerék szereztek vezetést, de egy gólnál többet nem tudtak lőni, míg az ellenfél a második játékrészben egyszer, a harmadikban pedig kétszer is eredményes volt, így a Reading Royals végül 3-1-re nyert. Kóger pontot nem szerzett.

Az emberelőnyök kihasználása döntött az Interliga negyeddöntőjének utolsó mérkőzésén. A Neumarkt a Feldkirchet fogadta, 2-2-es állásról a három győzelemig tartó sorozatban. Feketé Dániel csapata szerzett vezetést az első harmadban, de a meccs felénél egyenlítettek az olaszok. A 45. percben visszavette a vezetést a Feldkirch, de két percen belül egyenlítettek a hazaiak, majd az 55. percben a harmadik góljukat is meglőtték. Így bár csak öt percig vezettek, mégis 3-2-re megnyerték a mérkőzést a hazaiak és bejutottak az elődöntőbe. Az olasz csapat négy emberelőnyt kapott, ebből hármat kihasznált, míg a Feldkirch egy lehetőséget sem tudott gólra váltani az ötből. Fekete Dánielék számára ezzel véget ért a szezon.

Cimkék: , , , , , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum