Nagy Gergő már 15 gólnál jár

 

Második meccsét játszotta centerünk a CHL-ben az AHL-es kaland óta. Nyertek Vas Mártonék és Nagy Krisztiánék is, Kógerék, Sebőkék és Sofronék azonban kikaptak.

A CHL-ben a Quad City Mallards az Arizonát fogadta. Nagy Gergő csapata harmadik gólját szerezte a mérkőzés felénél, amivel 3-1-re vezettek a hazaiak. Öt perc múlva felzárkózott ugyan egy gólra az Arizona, de az utolsó játékrészben további két gólt szerzett a Quad City. A végeredmény egy perccel a rendes játékidő letelte előtt alakult ki, amikor a vendégek harmadszor is betaláltak, ez azonban már nem számított, 5-3-ra nyert a Quad City Mallards. Nagy Gergő a szezonban már 15 gólt és 29 asszisztot szerzett 51 mérkőzésen, ezzel második a házi kanadai táblázatot.

Az alapszakasz utolsó, már semmiről sem döntő mérkőzésén Sofron István csapata, a Krefeld hazai pályán kapott ki a Thomas Sabo Ice Tigerstől. A Krefeld emberelőnyből szerzett vezetést az ötödik percben, azonban a vendégek másfél percen belül egyenlítettek, majd a második játékrész elején a vezetést is megszerezték. Ezúttal a Krefelden volt a sor, hogy hamar egyenlítsen, ám az Ice Tigers a meccs felénél ismét átvette a vezetést, amit az 50. percben kétgólosra növeltek és 4-2-re győztek. Sofron pontot nem szerzett. A Krefeld most pihen, várja, hogy mire megy egymással a 7?10. helyen végzett négy csapat, közülük a legjobb ellen folytatja a negyeddöntőben.

Kóger Dániel csapata, az Elmira hazai pályán nyert az ECHL-ben, az ellenfél az Evansville volt. A hazaiak 25 perc után már 3-0-ra vezettek, a vendégek azonban nem adták fel. Még a középső játékrészben szépített az Evansville, majd a 49. percben emberelőnyben is betaláltak, így a mérkőzés vége ismét teljesen nyílt lett. Hiába lőttek azonban háromszor annyit kapura a vendégek, az egyenlítés már nem sikerült, 3-2-re nyertek Kógerék. A magyar csatár nem szerzett pontot.

Továbbra is veretlenek Vas Mártonék az Oberligában. Az ellenfél ezúttal a Timmendorfer Strand csapata volt, melyet 6-0 arányban győzött le a Löwen Frankfurt. Az első harmadban kétgólos vezetésre tett szert az idegenben játszó Frankfurt, amit a középső húsz percben háromra növeltek Tim Kehler tanítványai. A záró felvonásban nőtt igazán nagyra a különbség, ekkor háromszor is betaláltak Vasék. A magyar hátvéd ezúttal nem szerzett pontot.

Alaposan meglepte Sebőkéket a Jokerit a finn juniorbajnokság rájátszásában. Azok után, hogy a Karpat kétszer is nyert a Jokerit otthonában, hazai pályán a meccs felénél már 3-0-ra vezetett a helsinki csapat. Az 1300 néző előtt lezajlott találkozón a Karpat a harmadik játékrészben tért magához, ekkor két gólt szerezve minimálisra csökkentették a különbséget, ám egyenlíteni nem sikerült, 3-2-re nyert a Jokerit.

Nagy Krisztiánék 16-1-es győzelmet arattak a Dallas Snipers ellen a WSHL-ben. A magyar csatár egy gólt lőtt és két asszisztot adott, Vay Ádám 24-ből 23 lövést fogott és 95,8%-os hatékonysággal védett.

Cimkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT ÉLŐ
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum