Érsekújvár?Miskolc 1-2

   

A második érsekújvári mérkőzést a miskolciak nyerték, így 1-1-es összesített állásról folytatják Magyarországra a csapatok. A jegesmedvék világnapja bejött a Miskolcnak.

Az első tíz perc tapogatózó játéka alatt inkább a miskolciak voltak a kezdeményezőbbek, viszont egy kettő az egy elleni kiugrás során a Jegesmedvék védelme nem tudott rendeződni, a harmadik próbálkozást bekotorta Frolík. A harmad folytatásában főleg a vendégek előtt adódtak lehetőségek, a Dubek, Roczanov, Fliszár sor veszélyeztette a legtöbbet. A sárga-feketék sokat lőttek, de kevés veszéllyel, a hazaiak viszont a széleken betörve rendre veszélyesen tették Gyenes kapuja elé a korongot.

A második játékrész elején Knox lőtt fölé egy emberhátrányos kontra során, Gyenes gólpasszt jegyezhetett volna a találatnál. A középső harmadban gyorsabb játék zajlott, viszont a 25. percben Boyle fejre irányuló támadás miatt 5 perc plusz végleges fegyelmit kapott. A kanadai védő kiesésével átállt a négyvédős játékra a Miskolc. Egy emberelőny során újabb lehetőség adódott Knox előtt, viszont az üres kapunak mellélőtte. A 35. percben Dubek bődületes felső vasat lőtt, majd egy-egy ziccer kimaradt mindkét oldalon. A második harmadban közelebb állt az egyenlítéshez a Miskolc, mint az Érsekújvár az előnye növeléséhez, de nem született gól.

A záró húsz perc 21. másodpercében Láda Balázs buli utáni kék vonalas lövésébe Knox beleért, így egyenlítettek a miskolciak. A vendégtalálat után három érsekújvári helyzet is kimaradt. Három perccel később Hegyi tört be a kapu elé, próbálkozását még védte Chovan, a kipattanót viszont Dubek értékesítette, így fordítottak a Jegesmedvék. Nem sokkal később Gyenes nagy bravúrt mutatott be Frolík lövésénél, a végén pedig lehozták a zöld-fehérek a kapust, de több gól nem született. A mérkőzésen két gyors góllal fordított a Miskolc, nagyot küzdött, a végén szerencséje is volt, de megdolgozott érte. Folytatás vasárnap a Jegesmedvék otthonában.

Robert Spisak (HC Nové Zámky, vezetőedző): Nagyon küzdelmes mérkőzés volt. Sajnos egy négyperces rövidzárlat a Miskolc javára döntötte el a találkozót.

Bob Dever (Miskolci Jegesmedvék, vezetőedző): A mai mérkőzésen megmutattuk milyen teljesítményre vagyunk képesek. Remekül működött az emberhátrányos védekezésünk, jól támadtunk le, tartottuk nyomás alatt az ellenfelet. Az egész csapatra nagyon büszke vagyok, nagyon sokat dolgoztunk és megérdemeltük a győzelmet. Ma este még ünneplünk, de holnaptól már a vasárnapi mérkőzésre készülünk.

Erste Liga, Érsekújvár, 1468 néző. Játékvezetők: Druga, Babic, Abonyi, Pálkövi.
Chovan: 94,1% (Krajcovic)
K
Gyenes: 96,4% (Duschek)
Hrudík, Kowalczyk, Podstavek, Stefanka O., Dubec Marek
1
Boyle, deBruyn, Knox, Metcalfe, Fliszár
Baron, Kames, Hurtaj, Frolík, Weissmann
2
Durco, Budai, Roczanov, Dubek, Faith
Sucharda, Siska, Caladi, Uhnák, Polcík
3
Láda, Hegyi, Hajós, Popovics, Tóth
Král, Pavesic, Kubica, Korytko, Ruzicka
4
Rafaj, Ritó, Miskolczi
Spisak Robert
E
Bob Dever
Gólok Idő Csapat Típus Gól Passz Passz
1-0 09:41 NZÁ Frolík Kames Hurtaj
1-1 40:26 MIS Knox Láda Faith
1-2 43:40 MIS Dubek Hegyi
28 Kapura lövések száma 34
22 Kiállításpercek 35
Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT ÉLŐ
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum