Sofron két gólt szerzett

   

Már 20 pontnál jár a magyar csatár. Nagy Gergő 1+1-gyel zárt, bár csapata kikapott, Nagy Krisztián két asszisztot szerzett.

Már 3-1-re is vezetett a Straubing Tigers a Krefeld Pinguins otthonában a DEL vasárnapi fordulójában. A Krefeld a 10. percben kénytelen volt kapust cserélni, beállt a Ljubljanából érkezett Jerry Kuhn és le is húzta a rolót. Ez azonban még kevés lett volna, kellettek a csatárok is, és a feladatból Sofron is bő részt vállalt magára. A 18. percben centerpozícióban kapta a korongot, nagyot küzdött a kapu előtti területen, góljával zárkózott egyre a Krefeld. A hazaiaknak még az első harmadban összejött az egyenlítés is, majd a középső játékrészben a vezetést is megszerezték. Az 56. percben már az ötödik góljukat lőtték a hazaiak, ám itt még nem volt vége, egy perccel később Sofron érkezett egy kapusról lecsorgó lövésre, amit be is lőtt az ellenfél hálójába, kialakítva a 6-3-as végeredményt. Sofron tehát két gólt szerzett, a meccs három legjobb játékosa közé választották. A meccs gólösszefoglalója erre a linkre kattintva nézhető meg. 45 meccsen 20 pontnál tart első idényében Európa egyik legerősebb bajnokságában.

Kóger Dániel csapata, az Elmira súlyos vereségbe szaladt bele vasárnap hazai pályán a Wheeling Nailers ellen. A fontos dolgok már az első negyedórában eldőltek, ekkor már 4-0-ra vezettek a vendégek. A meccs hátralévő részében megfordítani a dolgok menetét nem sikerült, csak mérsékelni az ellenfél lendületét, amely még így is három gólt szerzett a hátra lévő 45 percben, a vége 7-0 lett. Kógerék sora a jobbak közül való volt, a magyar csatár mínusz eggyel fejezte be a rémálmot hozó találkozót.

Nagy Gergőék sem jártak sokkal jobban, a Quad City Mallards az Allen otthonába látogatott. Az első harmad 2-0-s hazai vezetéssel ért véget, Nagyék a második harmad elején emberelőnyből szépítettek is, Nagy gólpasszt adott. Közelebb zárkózni azonban nem sikerült, még ebben a játékrészben három gól lőtt az Allen, majd a záró húsz perc felénél még egyet. Az 55. percben Nagy Gergőnek volt még momentuma, találatával alakult ki a 6-2-es végeredmény. Nagy 1+1 pontot ért el, csapata egyik legjobbja volt, azonban így is mínusz eggyel zárt.

Szombathoz hasonlóan vasárnap is parázs, playoff-hangulatú meccset hozott Nagy Krisztiánék mérkőzése, melyen az El Paso Rhinos a Dallas Ice Jets-t fogadta a WSHL-ben. A 113 perc kiállítást hozó találkozót ezzel együtt simán nyerték a hazaiak, Nagy Krisztián két asszisztot jegyzett, a vége 7-1 lett a javukra.

Egy tét nélküli találkozón kapott ki a már a legjobb nyolc közé jutott Feldkirch a Kranj ellen. Fekete Dániel ki is hagyta a találkozót, melyet 5-3-ra nyertek a vendég szlovének.

Cimkék: , , , , , , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
május 4., szombat
VB 19:30 HUNSLO 
    • SPORT 2
Partnerünk
Archívum