Vas Mártonék 25. győzelme klubrekord

 

A Löwen Frankfurtot a szezonban még senki nem tudta megverni. Sebők Balázsék elképesztő hajrával fordítottak, viszont vereséget szenvedtek Sofronék és Feketéék.

Egy góllal csak nagyon ritkán lehet meccset nyerni és a vasárnap nem tartozott ezen alkalmak közé Sofron Istvánéknál, akik a Wolfsburgot fogadták a német első osztályban. Pedig emberelőnyből a vezetést sikerült megszerezni a 25. percben. A vendégek a 37. percben egyenlítettek, majd 48. percben a második góljukat is megszerezték, 2-1-re megnyerve a mérkőzést. Az eredménynek köszönhetően a két csapat helyet cserélt egymással a tabellán, mindkettejüknek 62 pontja van, de a Wolfsburg egy meccsel kevesebbet játszott, így negyedik, a Krefeld pedig az ötödik helyen áll.

Fordított forgatókönyv szerint zajlott Vas Mártonék meccse, akik a Duisburg otthonában léptek pályára. A Füchse szerzett vezetést a 10. percben emberelőnyből, amit a Frankfurt a második harmad derekán kiegyenlített. A végeredmény a 39. percben alakult ki, amikor második góljukat is megszerezték a vendégek, 2-1-re megnyerve a találkozót. A hibátlan alapszakasz után, a Löwen a középszakasz hetedik meccsén is megőrizte veretlenségét. 25-ös szériájuk egyben új klubrekord, az előzőt az 1991/92-es szezonban érte el a csapat.

Hiába lőtt majdnem kétszer annyit kapura a Feldkirch, mint a Slavija, mégis a szlovén csapat szerezte meg a győzelmet az INL vasárnapi fordulójában, Ljubljanában. A hazaiak az ötödik percben már 2-0-ra vezettek és hiába találtak be Feketé Dánielék emberhátrányból, egy harmadvégi kiállítást értékesített a Slavija, így 3-1-gyel fordultak a csapatok a második játékrészre. Újra közelebb zárkózott ellenfeléhez a Feldkirch, de a harmad végére ismét visszaállt a kétgólos különbség. A záró húsz percben aztán Fekete góljával ismét feljött a Feldkirch, sőt, az 52. percben egy emberelőnyt is sikerült gólra váltani, amivel egyenlő lett az állás. Fél gőzzel már mindenki a hosszabbítást várta, kivéve Sodrznikot, aki három műásodperccel a rendes játékidő vége előtt megszerezte a győzelmet csapatának, a Feldkirch pedig pont nélkül maradt. A magyar csatár a harmadik harmadban játszott ponterősen, ekkor gólja mellett egy asszisztot is kiosztott.

A finn junior első osztályban a súlyos agyrázkódásból nemrég visszatért Sebők Balázs csapata, a Karpat Oulu a Lukkóhoz látogatott. Jól kezdett a Lukko, hiszen az első harmad végén 1-0-ra vezettek. A második játékrészre azonban kisebb összeomlás történt a csapatnál, mert a Lukko a 24. percben emberelőnyből egyenlített, majd a 34-35. percben 60 másodperc alatt szerzett két góljával a vezetést is átvette, négy perc múlva pedig emberhátrányból is betalált. Azonban még ez sem tudta demoralizálni a Karpat csapatát, félelmetes harmadik harmadot produkálva fordítottak és 9 másodperccel a rendes játékidő vége előtt szerzett góllal a mérkőzést is megnyerték. Sebők egy gólt szerzett. Szombaton majdnem ugyanilyen bravúr sikerült nekik a TPS otthonában, akkor az egyenlítés végül elmaradt, 5-4-re nyertek a hazaiak. Sebők akkor két assziszttal segítette csapatát.

Cimkék: , , , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum