Az idei legnagyobb árverés készülődik

   

A hét második felében a Vargyas László melletti kiállásról szóló akció második felvonása következik. Rengeteg egyedi és érdekes relikvia keresi új gazdáját.

Az emléksál elkészítése után ezúttal árverést szerveznek a barátok, csapattársak. Az akcióhoz csatlakozó jégkorongozók egy-egy személyes tárgyat adtak be a közösbe. Volt olyan felajánló is, aki nem hokizik ugyan, de ezért a célért megszabadult egy relikviájától a gyűjteményéből.

Felvezetésképpen szemezgetünk az eddig beérkezett felajánlások közül, néhány árverezésre váró felszerelést megmutatunk a következő galériában. Igazi ritkaságok is kalapács alá kerülnek majd. Galanisz Nikandrosz azt a fejvédőt ajánlotta fel, amelyben két éve MOL Liga-pontkirály lett, Szappanos Dávid pedig az őt gólkirálysághoz segítő kesztyűt. Erdősi Péter a visszavonultatott 9-es DAB-mezéről mond le. Peter Huba 2007/08-ban a Slovannal szlovák Extraligát nyert, a bajnoki mezét ajánlotta fel. A Tajvanon edzősködő Kővágó Kristóf egy régi Dunaferr-mezt tett le az asztalra, szintén bajnokságot nyert benne viselője. Kapusedzője, Kozma Zoltán egy dedikált tajvani válogatott mezt küld, amelyben az A betűsük a vb-n játszott.

Szuper Levente vb-, Ladányi Balázs válogatott mezét és a friss Winter Classic-os Dab.Docler-mezét ajánlotta fel az akció javára. Horváth András az utolsó válogatott meccsén, Japán ellen használt ütőjét, valamint az EBEL-ben viselt kesztyűjét, Jánosi Csaba az utolsó ferencvárosi szezonjában viselt FTC-mezét adja. Kóger Dániel a Florida Everblades színeiben is hokizott tavaly, az ECHL-csapatnál viselt fejvédője szerepel az árverésen, míg Vas János a svéd élvonalbeli Brynasnél hordott kesztyűt, Vas Márton pedig a jelenlegi Löwen Frankfurt-mezét nyújtja át, miként Szélig Viktor is aktuális Briancon-mezétől válik meg. Pat Cortina német szövetségi kapitányként megszerezte a novemberben az USA-val játszott meccs egyik legjobb német játékosától az Egyesült Államok ellen viselt piros mezét. A gyergyószentmiklósiaktól egy MOL ligás Progym-mez érkezik, amelyet Molnár Szabolcs viselt.

Mindezeken kívül is vannak még meglepetéseink, nem is akármilyenek, de ezeket majd csak az árverés indulásakor, a hét második felében tárjuk fel, együtt az összes további részlettel.

Itt szeretnénk jelezni, hogy még nem késő csatlakozni az akcióhoz, aki szeretne felajánlással élni az árverés javára, keresse a főszervezőt, Péter Emesét a pakkmagazin1313@gmail.com emailcímen.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum