Movember a Trash Talkban is

 

A Sport TV amerikai talkshow-jának állandó szereplői is részt vesznek a Movember-mozgalomban, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a prosztatarák veszélyeire.

“A műsorvezető, Szaniszló Csaba, a Trash Talk állandó szakértői, Kangyal Balázs, Kovács Sándor és Tőrös Balázs, illetve a talkshow kiemelt vendégei, Dávid Kornél és Szuper Levente is bajszot növesztenek novemberben ˜? áll a Sport Tv sajtóanyagában. ? Teszik mindezt a nemzetközi Movember-mozgalom keretein belül, hogy felhívják a figyelmet a prosztatarák veszélyeire és a lehetséges megelőzésre. Aki tehát kíváncsi, hogyan áll a bajusz egy 206 cm-s NBA-s kosarasnak, két válogatott jégkorongozónak, egy magyar bajnok amerikai focistának, egy NBA-szakértő reklámszakembernek és egy Amerika-szakos kommentátor-műsorvezetőnek, csütörtök esténként megnézheti a televízióban.

A mozgalom támogatása mellett sem tét nélkül burjánzik majd a tesztoszteron az arcokon a Sport TV stúdiójában, a Movember végeztével ugyanis a Magyar Rákellenes Liga képviseletében Rozványi Balázs dönti majd el, kinek a bajsza a legszebb. Ő októberben már a műsor vendége volt, és akkor ígéretet tett arra, hogy ebből az alkalomból idén ő is leborotválja a szakállát.

Trash_Talk_Movember

A Trash Talk emellett aktivizálja a nézőket is, a hónapban bajusz-szépségversenyt hirdet. Aki részt kíván venni ezen a megmérettetésen, annak nincs más dolga, mint feltölteni a képet a twitterre a #trashtalkhu jelöléssel, és november 28-án, a hónap utolsó Trash Talkjában hirdetnek győztest. Vigyázat, a legjobbak a tévében is szerepelni fognak!

“Kornél és Sanyi hezitált pár percig, de nagyon gyorsan eldőlt, hogy az egész stáb csatlakozik. Ha nézői aktivitásról van szó, akkor az amerikai sportok követői verhetetlenek, ezért nagyon bízunk benne, hogy nem csak a Trash Talk stábja, hanem a műsor nézői is bajuszt növesztenek és segítenek felhívni a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára” ? avat be minket a szervezés kulisszatitkaiba Szaniszló Csaba, a műsor házigazdája.

A Sport TV ezúton is arra biztatja a nézőket és a sportszerető közönséget, hogy tegyenek meg mindent egészségük érdekében, és a rendszeres sportolás mellett látogassanak el a legfontosabb egészségügyi vizsgálatokra is.”

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum