Vasék és Széligék is győztek a negyeddöntőben

 

A Rouen és a Briancon is hazai pályán nyert, már az elődöntőbe jutás a tét a Ligakupában, de előnyük minimális a visszavágóra. Vas János ismét gólt szerzett.

A negyeddöntők odavágóját rendezték a francia Ligakupában, melyeken nagyon szoros eredmények születtek. A csoportkörben a továbbjutástól Gőz Balázsékat elütő Chamonix például hatalmas meglepetésre 3-3-as döntetlent ért el a jóval esélyesebbnek tartott Grenoble-lal szemben. A Rouen ellenfele az az Epinal volt, amelyet nyáron pénzügyi fegyelmezetlenségek miatt majdnem kizártak a bajnokságból. Mindez nem látszott a vendégeken, akik a hatodik percben már 2-0-ra vezettek. Ekkor beindult a roueni henger és 10 perc alatt négy gólt lőve átvették a vezetést. Vas János az egyenlítő találatot szerezte. Az Epinal nem adta fel, a második harmadot megnyerve egy gólra csökkentette a különbséget. A záró periódus 1-1-gyel ért véget, így a Rouen 5-4-re nyerve megőrizte minimális előnyét az épinali visszavágóra.

Még szorosabban alakult a Briancon meccse a Dijon ellen. 1-1-es első harmad után ugyanis a másodikat 2-1-re nyerték a vendégek. A Briancon csak a harmadik harmadban tudta a maga javára fordítani a mérkőzést, amikor két percen belül két emberelőnyt kihasználva 4-3-ra módosította az állást. Mivel több gól nem született, így Széligék is minimális előnnyel utazhatnak a november 13-i visszavágóra. Szélig Viktor kisebb vállsérülése rendbe jött, így ezen a mérkőzésen már játszott, bár pontot nem szerzett.

Hetényi Zoltán csapata, a Tappara a Jokerit otthonában lépett jégre és kapott ki 4-1-re. A 28. percben már 3-0-ra vezetett a hazai csapat, a harmadik harmad elején ugyan egy gólt faragott hátrányából a Tappara, ám egy emberelőnyös szituációt kihasználva a 49. percre visszaállította a háromgólos különbséget a Jokerit. Hetényi a cserepadon kapott helyet, Metsola, a Tappara első számú kapusa 88%-kal védett.

A GCK Lions hazai pályán 5-1-re nyert a La Chaux de Fonds ellen. Az első és az utolsó harmadban két-két gólt lőttek Hentesék, a középső játékrészben pedig egyet. A magyar csatár nem játszott.

Cimkék: , , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT INFO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum