Még rengeteg dolgunk van

   

Edzői értékelések a Dab.Docler?Csíkszereda meccs után.

Stephan Lundh, Dab.Docler: “Természetesen boldog vagyok, hiszen tíz gólt nem mindennap lő egy csapat. A szoros meccsek mellett az ilyenekre is szükségünk van. Ugyanakkor helyén kell kezelni a történteket: úgy érzem, jelenleg sokkal erősebbek vagyunk a HSC Csíkszeredánál, s egy kicsit így is szomorú voltam a harmadik harmad elején a sok hibáért, amiből két gólt is kaptunk. Szerencsére ezt a következő hat találat feledtetni tudta, így örülök a megszerzett három pontnak. A második harmadbeli játékkal elégedett voltam, talán a legjobb volt, amióta itt vagyok, végig nagy nyomás alatt tartottuk az ellenfelet ekkor. Jó lenne az egész szerzonban olyan játékot látni, mint ebben a 20 percben. De nem ülhetünk ölbe tett kézzel, nincs olyan fokozat, amiből ne lehetne tovább gyorsulni, még rengeteg dolgunk van.”

Lundh-MLA_8363_resize

Gál Sándor, HSC Csíkszereda: “Először történt meg, hogy elküldtek a kispadról, de nem bírtam tovább. Sajnálom, hogy így történt. Korrekt bíráskodást kértem. Sajnálom, amit tettem, de úgy éreztem, nem korrekt a bíráskodás. Ha karácsonyig játszottunk volna, akkor sem tudtunk volna nyerni. Ha a legutóbbi 30 mérkőzés legrosszabb pillanatait összegyűjtenénk, az akkor is jobb lenne, mint a mai meccs. Épp ezért nem kellett volna ezt tenni velünk.

Olyan játékosokat küldtem a jégre, akik nem érdemelték volna meg, hogy játsszanak ma. Így nem szabad játszani. Ennél ezek a játékosok sokkal többet tudnak. Eddig is vesztettünk meccset, de a játék nem volt rossz, féltünk is attól, hogy mi lesz, ha rosszul is játszunk. Ma sajnos ez történt. Nagy Istvánt megszólta csapattársa, mert tévedett. Vele is ritkán fordul ez elő, de ennél komolyabb baj ne érjen minket. Bárkit le tudunk győzni és bárkitől ki is tudunk kapni. Ez a csapat ilyen.”

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum