A Lev Praha nyerte a Prága-kupát

 

A felkészülési idény KHL-es tornáinak eddigi eredményei egy helyen.

A Kazah Elnök Kupája hazai sikert hozott, a Barisz a csoportkörben megnyerte mindegyik meccsét, az Amurt 8-0-ra verték a nyitónapon, egyedül a Jugra kényszerítette őket büntetőkre. A döntőben háromszor vezetett a Jugra, ám a győztes gólt a Barisz lőtte, 4-3-as kazah győzelem született, míg a harmadik helyért megrendezett találkozón az Amur a Vityazt 4-0-ra verte.

A Prága-kupa is hazai diadalt hozott, a torna nyolc mérkőzéséből négy is a rendes játékidőn túl dőlt el. A csoportkörben mindig egygólos győzelmek születettek, kivéve a két orosz csapat, az Ak Barsz és a Szalavat Julajev találkozóján, ahol a két korábbi Gagarin Kupa-győztes csatáján a kazanyiak 6-1-re verték az ufaiakat. A harmadik helyért a Szalavat Julajev a Dinamo Rigával játszott, büntetők döntöttek az ufaiak javára. A döntőben pedig visszavágott a Lev az Ak Barsznak, a kazanyiaktól igazolt Kapanen két gólt lőtt régi csapatának, a csehek 4-1-re nyertek.

A Nyizsegorodi Körzet Kormányzójának Kupája szoros egy-, illetve kétgólos sikereset és egy nagy meglepetést hozott. Ugyanis a KHL címvédője, a Dinamo Moszkva kikapott a Torpedótól és a Donbassztól is, csak az Atlantot győzte le, így a mityiscsiekkel játszott a harmadik helyért, ahol 2-1-es vereséget szenvedett a Dinamo, így az utolsó helyen végzett. A döntőben a többi kupához hasonlóan hazai diadal született, a nyáron megerősödött Torpedo 3-1-re gyűrte le a Donbasszt.

A Cseljabinszki Körzet Kormányzójának Kupáján két kört játszottak a résztvevők. A Metallurg Magnyitogorszk 2-0-ra verte a Nyeftyehimiket, majd 5-1-re az Avangardot, míg a házigazda Traktor 5-4-es vereséget szenvedett büntetők után 5-4-es vereséget szenvedett az Avangardtól, szombaton pedig 2-0-s győzelmet aratott a Nyeftyehimik ellen.

A Ruszlan Szalej-emléktornán Fehéroroszországban szintén két-két mérkőzést játszottak a csapatok. A Szpartak 7-0-ra elverte a fehérorosz bajnokságban játszó Neman Grodnót, a kazah tornán harmadik helyen végző Amur pedig büntetőkkel 2-1-re verte a Dinamo Minszket. A második napon az Amur 6-3-as győzelmet aratott a Nemannal szemben, míg a Szpartak a Dinamo Minszk ellen is hengerelt, a moszkvaiak 5-1-re diadalmaskodtak.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum