A játékosok hozzáállása igazán ígéretes

   

Amit eddig láttam, az tetszik, nem panaszkodhatok, jó állapotban van a csapatom. Marty Raymond, a Fehérvár új edzője két jeges edzést követően foglalta össze véleményét.

“A munkát elkezdtük, ismerkedünk egymással, a játékosok hozzáállása is igazán ígéretes. Ennyi idő alatt még csak benyomások alakulnak ki, vélemény nem, egy hét múlva talán már többet tudok mondani bizonyos kérdésekben. Nem először vagyok Magyarországon, a Medvescakkal két évig vendégeskedtem itt, és a tavalyi emléktornára is meghívást kaptunk. Szép a város, kellemes ez a környezet, jól érzem magam Székesfehérváron” ? lépett túl gyorsan a kötelező körökön Marty Raymond.

Raymond

De természetesen a pozitívumokkal folytatta: “Ismerem Pat Cortinát, és tudom, hogy sokat tett a fehérvári és a magyar hokiért. Meg kell mondanom, jó munkát végzett, a nyomai még mai is kézzel foghatók. Tetszik ez az attitűd, amit itt tapasztalok. Nagyon jó mentális állapotban vannak a játékosok, sok a fiatal a keretben, ők szomjasak a sikerre, és nagyon odateszik magukat az edzéseken.

Hosszú edzőtáborozást tartunk, egyelőre úgy gondolkodunk, hogy három nap kemény munka után egy nap pihenőt kapnak a játékosok. Lesz időnk felkészülni a szezonra. Minden nap tartunk száraz és jeges edzést is, és persze megyünk konditerembe is. Kedd délután elvégeztük az állapotfelméréseket, de még szerda reggel is különböző teszteket hajtottunk végre. A fizikai munka mellett egymás elleni játékot és videóelemzéseket is a programba iktatunk. Később csapatépítő programokat is betervezünk, az egyik ilyenre Brassóban kerül sor.”

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS