Marty Raymond a Sapa Fehérvár AV19 edzője

   

A magyar EBEL-csapat csütörtökön megegyezett Marty Raymonddal. A Medvescak Zagrebtől érkező 48 éves kanadai trénerrel 2+1 éves szerződést kötött a székesfehérvári klub. Teljes a stáb.

Raymond 2013. augusztus 1-jén veszi át az EBEL csapat szakmai irányítását. A felek 2+1 éves szerződést kötöttek egymással. Raymond az elmúlt két szezonban a szintén az EBEL-ben érdekelt KHL Medvescak Zagreb vezetőedzője volt, nem érkezik tehát ismeretlen terepre.

“Nagy izgalommal tölt el, hogy én lehetek a Sapa Fehérvár AV19 új vezetőedzője ? nyilatkozta Raymond a klub sajtóközleményében. ? A csapat szenvedélyes szurkolói és profi menedzsmentje megkönnyítették a döntésem meghozatalát. Nagyon várom, hogy a lehető legjobb eredményre vezessem a csapatot és remek emberekkel dolgozhassam együtt. Ez egy hatalmas lehetőség számomra. Készen állok a kihívásra!”

A csapat másodedzője a jelenleg az ECHL-ben dolgozó Rob Pallin lesz. A Las Vegas Wranglers 46 esztendős edzője Marty Raymond javaslatára és szintén 2+1 éves kontraktus keretében érkezik Székesfehérvárra.

A Sapa Fehérvár AV19 felnőtt csapatának nyári erőnléti munkáját Tyler Dietrich, az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia U20-as csapatának vezetőedzője felügyeli. A csapatával idén az osztrák, illetve a magyar junior bajnokságot is megnyerő Dietrich a 2013/14-es szezonban is tovább tevékenykedik az Akadémián az U20-as csapat vezetőedzőjeként.

A 2013/14-es szezonban induló EBEL U18-as bajnokságban az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia csapatának vezetőedzője Kóger István lesz, aki Énekes Lajossal irányítja a legfiatalabb fehérvári EBEL-csapatot. Mindhárom felső korosztályban (felnőtt, U20 és U18) Farkas Tamás kapusedző dolgozik a kapusokkal.

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS