Lindy Ruff Dallasba tart

 

Rövid hírek az NHL-ből.

A Philadelphia kivásárolja futó szerződéséből Danny Brieret. A 36. évében járó center 2007 nyarán írt alá egy nyolc évre szóló 52 millió dolláros szerződést. A Flyers az ügylettel 6,5 millió dolláros részt szabadít fel a fizetési sapka alatt. Briere az esettel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy mindenképp játszani akar a következő szezonban és mindenképp valamelyik keleti parti csapatban.

További, a Flyershez kapcsolódó hír, hogy valószínűleg Brierehez hasonló sorsra jut a kapus Ilja Brizgalov is, akit Steve Mason szorított ki idén tavasszal. Amennyiben ennyit tud spórolni a Philly, a jól értesültek már tudni vélik, hogy a Flyers első számú célpontja a szabadügynök piacon nem más mint Brad Richards lenne, akit szintén a kivásárlás fenyeget a NY Rangers csapatából.

Hosszabbított a San Jose csapatával Raffi Torres, aki a cserestop idején került Phoenixből a Cápákhoz. A 32 éves balszélső a következő 3 évben hatmillió dollárt fog keresni a Sharksban.

Két évvel meghosszabbította a szerződését Jhonas Enroth a Buffalo csapatával. A Sabres tartalék kapusának a fizetése egyelőre nem publikus. Enrothra azért volt nagy szüksége a Buffalónak, mert jövő nyáron lejár az első számú portás Ryan Miller szerződése, akit a pletykák szerint áruba bocsátana a Buffalo.

A Nashville Predators hároméves kontraktust kötött Victor Bartleyval. A huszonöt éves hátvéd a szerződés időtartama alatt kétmillió dollárt kap majd kézhez.

Meg nem erősített hírek szerint Lindy Ruff lett a Dallas Stars új edzője. Több internetes oldal már kész tényként kezeli a dolgot, ám a felek hivatalosan még nem jelentették be a megállapodást.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT INFO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum