Zsergyev és Kvasa a Távol-Keletre kerülhet

 

Az Admiral Vlagyivosztok június 17-én választhat a felkínált játékosok közül. A távol-keleti KHL-újonc számára mindegyik csapatnak fel kell kínálnia öt 1993 előtt született játékost, amelyek közül egyet-egyet választhat. A CSZKA listáján szerepel Oleg Kvasa, Jevgenyij Kurbatov, Vjacseszlav Kuljomin, Dmitrij Monya és Szergej Barbasov. Az Atlantból egyértelműen Nyikolaj Zsergyev a legesélyesebb, rajta kívül Pjotr Jerjomin, Jegor Aljosin, Alekszandr Kuznyecov és Nyikolaj Skenyin kerülhetne a vlagyivosztokiakhoz. Az Avangard adja a legelgondolkodtatóbb lehetőséget, az omszkiaktól Alekszandr Frolov, Matti Kuparinen, Georgijs Pujacs vagy Dmitrij Kozlov közül választhat az Admiral.

Az elmúlt napok KHL-es átigazolásai során főleg légiósok mozogtak. Logan Pyett az AHL-ből igazolt a Vityazhoz, Teemu Hartikainen az Edmontontól a Szalavat Julajevhez, Mike Lundin pedig az Ottawától a Bariszhoz. Ray Giroux 2005 és 2012 között az Ak Barsz, SZKA-ban és Traktorban is megfordult, egy év NLA-s kitérő után a Metallurg Novokuznyeckhez igazolt. Kyle Wilson az AHL-ből jön a Dinamo Rigához és hazatér a lettekhez Aleksandrs Nizivijs a Levtől, ahonnan Sami Lepistö az Avtomobiliszthoz megy.

Anton Babcsuk visszatér az NHL-ből, a hét Calgaryban lejátszott meccsen csak egy pontot gyűjtött, ősztől a Szalavat Julajevben játszhat. Lauris Darzins az Ak Barsztól távozott, új klubja a Traktor. Nyikolaj Busujev a Szpartaktól a Szeversztalhoz került, cserébe a moszkvaiakhoz 15 év után visszatér Alekszandr Rjazancev.

A Lokomotiv pedig megszerezte a Metallurg Novokuznyecktől Zahar Arzamaszcevet, cserébe pedig a KHL legkevesebbet költő csapatához kerül Makszim ZjuzjakinRafael AhmetovJegor Martinov és Nyikita Lozskin.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum