Ráncfelvarrás a Jégkorongblogon

   

Új otthonunknak több gyenge pontja volt augusztus óta folyamatosan. Ezeket nem sikerült rövid távon orvosolni, elsősorban a folyamatos fejlesztések miatt. A szezon véget ért, kapott egy kis levegőt az egyszemélyes fejlesztőbrigád, így egy csomagban sok kis feladatot megoldott.

A kommenteknél válasz esetén a megszólított emaiben értesítést kap, ahogy régi otthonunkban, a blog.hu-ban megszokhatták. Viszont továbbra is csak egy kommentezőnek tudnak beépített választ küldeni egy kommenten belül. Kézzel beírva természetesen számtalannak, de ők nem kapnak emailt.

A Hozzászólások alatt most már az összes aktuális komment megjelenik, ez a funkció eddig nem volt tökéletes, az egy napnál régebbi cikkek hozzászólásai nem kerültek fel ide.

Jól működő keresőt aktiváltunk a jobb oldali hasábban.

A videót tartalmazó cikkeink címe után megjelenik egy erre utaló ikon.

A Facebookon történő megosztáskor a jkb.hu logója kerül fel alapból, nem valamely hirdetésé.

Elérhetőségünket egy kontakt emailcímmel legalul megtalálják.

Felraktunk egy visszajelzés fület a jobb szélre, amely már az Iphone-osok nyugodt böngészését sem zavarja, mint egy napja tette. Ez egy ötletláda, ahol négy témakörben tudnak virtuálisan hozzánk szólni. A regisztrált felhasználóknak és a nem regisztrált, de a kontaktot megadóknak természetesen válaszolunk.

Egyelőre más újítást nem tervezünk a működés tekintetében, tehát például úgy döntöttünk, nem tesszük lehetővé a kommentek rövid ideig tartó utólagos szerkesztését. Arra kérünk mindenkit, elküldés előtt olvassa át annyiszor a szöveget, ahányszor szükséges.

Tartalmilag természetesen több újdonsággal is készülünk a következő idényre, de funkcionalitás tekintetében csak a következő lépést látjuk, ez pedig egy megfelelően működő fotóalbum.

Ha bármilyen további jó ötletük van, ne hagyjanak minket a sötétben, osszák meg velünk, ahogy eddig is tették. Akár a lenti emailcímen, akár a Visszajelzés gomb alatt, akár valahogy máshogy.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum