Pat Cortina csapatot hirdetett

 

Christian Ehrhoff és Marcel Goc személyében két NHL-es sztár is Pat Cortina rendelkezésére fog állni a Helsinkiben és Stockholmban megrendezendő világbajnokságon. “Nemcsak nagyszerű játékosok, hanem egyszersmind példaképek is ? mondta róluk a volt magyar szövetségi kapitány a német szövetség honlapjának nyilatkozva. ? Mindenkinek példát mutatnak abból, hogy milyen fontos a számukra a német jégkorong és a nemzeti válogatott”

A skandiáviába indulók között kilenc világbajnoki újonc is helyet kapott. A 21 éves Marcel Noebels számára ez az év különleges volt, először feljutott a juniorokkal az elitbe a hazai rendezésű divízió 1 A csoportos VB-n, majd az elmúlt napokban Svájc ellen a felnőtte között is bemutatozhatott, most pedig máris indulhat a világbajnokságra. A 22 éves Peter Lindlbauer is nagy utat tett meg ebben a szezonban. Szeptemberben az Oberliga, tehát a német harmadosztály egyik csapatánál, a Tölzer Löwennél kezdte az idényt, onnan jó teljesítménye miatt került a nürnbergi DEL-csapatba. Ott is folytatta a kiemelkedő játékot, így immár a világbajnokságon is számítanak rá. A németek szombat este Finnország ellen kezdik meg a küzdelmeket.

Kapusok: Danny aus den Birken (Kölner Haie), Dennis Endras (Adler Mannheim), Rob Zepp (Eisbären Berlin)

Védőjátékosok: Torsten Ankert (Kölner Haie), Jens Baxmann (Eisbären Berlin), Christian Ehrhoff (Buffalo Sabres, NHL), Nikolai Goc (Adler Mannheim), Frank Hördler (Eisbären Berlin), Benedikt Kohl (Grizzly Adams Wolfsburg), Peter Lindlbauer (Thomas Sabo Ice Tigers), Moritz Müller (Kölner Haie)

Csatárok: Marcel Goc (Florida Panthers, NHL), Philip Gogulla (Kölner Haie), Thomas Greilinger (ERC Ingolstadt), Patrick Hager (ERC Ingolstadt), Marcus Kink (Adler Mannheim), Frank Mauer (Adler Mannheim), Marcel Noebels (Adirondack Phantoms, AHL), Daniel Pietta (Krefel Pinguine), André Rankel (Eisbären Berlin), Felix Schütz (Kölner Haie), Yannic Seidenberg (Adler Mannheim), John Tripp (Kölner Haie), Christoph Ullmann (Adler Mannheim), Michael Wolf (Iserlohn Roosters)

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum