Nem számítottunk ennél nagyobb arányú győzelemre

   

Az 5-2-vel végződő Kazahsztán?Japán mérkőzés nyilatkozatai.

Mark Mahon (Japán): Jól kezdtünk, az utolsó tíz percig egy teljesen kiegyenlített meccset játszottunk a kazahokkal, sajnálom, hogy a végén kikaptunk 5-2-re. Nagyon jó helyzeteink voltak, de így van ez, ha nem lövi be az ember ezeket, akkor visszaütnek. Ennyi volt a különbség a két csapat között, ők belőtték a helyzeteiket, mi nem. Nem baj, a fiatal játékosaink sokat tanulhatnak ebből a meccsből, magabiztosságot adhat nekik, hogy tizenhét KHL játékos ellen fel tudták venni a versenyt. A kapusunk nagyon jól védett, de már mindenki tudja, hogy minden meccsen ő lesz a legjobb játékosunk. Ő is tudja, már csak abban kell fejlődnünk, hogy támogatni tudjuk őt, hogy ne kapjon ennyi lövést. Nem volt ez egy 5-2-es meccs, kár, hogy ennyi lett a vége. Mindenesetre mi pozitívan nézünk a jövő felé, el kell felejtenünk ezt az eredményt, holnap új meccs lesz.

Vlagyimir Krikunov (Kazahsztán): Az eredménnyel elégedett vagyok, de csak azzal. Többet tudunk ennél, és már a meccs előtt mondtam a játékosaimnak, hogy Japán ellen többet kell beleadni, mert egy erős csapattal érkeztek. Gyorsabbnak és erősebbnek kell lennünk. Nem számítottunk egyébként ennél nagyobb arányú győzelemre, tudtuk, hogy nem lesz könnyű. Örülök, hogy megszereztük az első győzelmünket.

Konsztantyin Szavenkov (Kazahsztán): Az első hivatalos gólom a válogatottban elég speciálisra sikerült, ilyet még sosem lőttem. Elégedett vagyok az eredménnyel, de nagyon kemény meccs volt, sokat kivett belőlünk. Japán ellen mindig nehéz játszani, nem adják könnyen magukat. Ráadásul, ami még tovább nehezítette a dolgot, hogy az arénában nagyon meleg van, otthon ennél sokkal hidegebb a pálya. Ezekhez a körülményekhez pedig még nem volt elég időnk hozzászokni.

Fukufudzsi Jutaka (Japán): Szerintem nagyon jól játszottunk, főleg az első fél órában. Utána sajnos kicsit átadtuk az irányítást az ellenfélnek. A védők, és az egész csapat jó munkát végzett, de nagyon nehéz meccs volt. Remélem ennél lesznek még jobb meccseink a világbajnokságon, igyekezni fogunk.

Cimkék: , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum