Az Aréna-beli viselkedés kiskátéja

 

Hogy működik a jegy, a bérlet és mi a házirend? Sok kérdésre igyekszünk választ adni.

Vasárnaptól kezdve egy héten át nem a munkahelyünk, vagy az iskolánk, hanem a Papp László Budapest Sportaréna lesz a második otthonunk. Fontos, hogy minél inkább érezzük jól magunkat benne. Ebben próbálunk segíteni a szükséges és elégséges információk összegyűjtésével. A hozzánk érkezett kérdésekre válaszolunk az alábbiakban.

A bérlet és a napijegy (amely mindhárom meccsre érvényes) napon belül nem átruházható, de a bérletekkel különböző napokon különböző személyek is beléphetnek. Mivel a bérlet valójában egy darab belépőjegy, 1 hét alatt könnyen elhasználódhat. A szervezők kipróbálták, és a laminált, vagy fóliázott bérleteket is olvassa az Aréna rendszere, tehát van mód így is védeni a bérletet.

A belépést követően el lehet hagyni az Aréna területét, ilyenkor egy karszalagot kap a néző, amivel vissza tud térni. Minden nap más és más színű karszalagot használnak.

A felnőttek ölben ülő gyermeket bevihetnek magukkal, nem kell hozzá két jegy.

Az Aréna a megszokott szigorral jár el az esti mérkőzések után, a belső szabályzatának megfelelően percekkel az esemény vége után kiküldik a nézőket a létesítményből. Számítani kell arra, hogy aki akadékoskodik, azzal nem bánnak szívélyesen, a 2011-es vb és a 2012 őszi olimpiai selejtező gyakorlata szerint csatárláncban szorítják ki a késlekedőket.

Ehhez képest sokat javult a helyzet, a szurkolói faluban ? leánykori nevén a sörsátorban ? 23 óráig lehet vigadni. Azt követően mehet, ki merre lát, egyénileg vagy csoportosan, de lesznek szervezett együttlétek is.

Bár már a távozásnál tartunk, de érkezéskor mindenképpen érdemes időt szakítani az Aréna mellett található hokitörténeti kiállításra, amely ingyenesen látogatható.

Mellékletek:

MJSZ Pályarendszabályok

Aréna-házirend

Az Aréna megközelíthetősége

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum