Egy döntőben legtöbbször a szív és a lélek visz előre

   

Szombaton és vasárnap két meccsel folytatódik a MOL Liga döntője, a Dab.Docler és a HSC Csíkszereda Dunaújvárosból átköltözött Csíkszeredába, a csütörtök délután induló DAB is megérkezett, nincs akadálya a folytatásnak. A HSC várhatja kedvezőbb helyzetben a folytatást, mert sikerült elvenni a DAB pályaelőnyét. 3 interjú.

 

Adorján Jószef (HSC Csíkszereda): A második mérkőzés rosszul indult számunkra, a Dab.Docler, e nagyon jó csapat ellen nem megengedett a tévedés a védelemben, mert az eredményjelzőn hamar meglátszik ennek következménye. Szerencsére átvészeltük ezt az időszakot, az első meccsen mi hagytuk ki a kettős emberelőnyt és kikaptunk, a második mérkőzésen ez fordítva volt. Csíkszeredában minden más lesz, csakis a győzelem elfogadható. Ez természetesen nem lesz könnyű, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a Dunaújvárosnak nagyon nehéz dolga legyen. Abban, hogy ott vagyunk a döntőben és nem a tévén keresztül vagy a lelátókon nézzük azt, az edzőcserének döntő szerepe van. Emellett ne feledkezzünk el a szurkolótáborunkról, akik az utóbbi időben nagyon nagy lendületet adnak a csapatnak. Nem akarom elkiabálni, de kezdjük azt érezni mi is, hogy tényleg jóban-rosszban velünk vannak. Nélkülük nem sikerült volna idáig eljutni és ezúton is szeretném megköszönni a csapat nevében is a szurkolást és hogy kitartottak a csapat mellet.

Flinta Botond (HSC Csíkszereda): Egy kicsit fásultan és elképzelés nélkül játszottunk az első mérkőzésen, hiányzott belőlünk az a bizonyos szikra. A második mérkőzésre mindenki előkereste magából a nyerni akarást és hajtottunk a győzelemért. Fizikailag jó állapotban vagyunk, a mérkőzés egyes periódusaiban észrevehető egy kis fáradtság, de egy döntőben legtöbbször a szív és a lélek visz előre. A hétvégén meg szeretnénk nyerni mind a két mérkőzést, az biztos, hogy jobb hokit fognak látni a szurkolók és egy telt házas csarnokot.

Strenk Hunor (Dab.Docler): A második mérkőzésen az első harmadban sok helyzetet kialakítottunk, de ezeket nem sikerült belőni, ami később visszaütött. A második harmadban talált egy gólt a Csíkszereda. Próbáltunk hamar válaszolni, de sajnos az 5-3-at is kihagytuk. Mint később kiderült, ez volt a kulcs. A harmadik harmadban küzdöttünk becsülettel, de ezen a meccsen semmi nem akart összejönni. Csütörtökön indultunk útnak, a határig nehéz volt eljutnunk, nagyjából hét órába telt, de a túloldalon nem volt gond a közlekedéssel. A péntek már az akklimatizálódással telik. Voltunk már ilyen helyzetben az elődöntőben is. Győzni megyünk Csíkszeredába, épp itt az ideje, hogy megtörjük a nyeretlenségi sorozatot. Erre nincs is jobb alkalom, mint a MOL Liga döntője. Lesznek visszatérőink is, bővül a pad, Sevela pedig továbbra is ihletett formában véd.

Fotó: Mudra László (dabdocler.hu)

Cimkék: , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum