Nem változtatunk semmit, minden ki van találva

   

Sok tapasztalat hiányzik még a játékosainkból ? mondta blogunknak Miroslav Stefanka, az Érsekújvár csapatkapitánya. A MOL Liga egyik legjobb játékosát kérdeztük csapata esélyeiről és a siker kulcsáról.

? Nagyon jól kezdtek az első meccsen, aztán megtörtek és kikaptak. Az első vereség hatása maradt meg vasárnapra is, vagy mi volt az oka a nagy arányú vereségnek?

? A playoffra nagyon komolyan készültünk, és ebben a szellemben is kezdtünk szombaton. De mivel nagyon fiatal a csapatunk, nem bírtuk ezt a terhet a meccs végéig, csak két harmadon keresztül. Így a vége elúszott, a Csíkszereda fordítani tudott. Nagyon sok tapasztalat hiányzik még ezeknek a srácoknak a playoffmeccsekből. Vasárnap mindjárt az elején nagyon rosszul kezdtünk, és ezt egy olyan tapasztalt csapat, mint a Csíkszereda, azonnal kihasználta és szárnyakat kapott.

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

 

? Az első két meccsen nem sikerült elvenni a pályaelőnyt a HSC-től, innen pedig már minden hiba kiesést jelenthet. Mint rutinos játékosnak, mi a véleménye, hogyan lehet az ilyen helyzetekre felkészülni, elbír-e ez a fiatal csapat ekkora tétet?

? Egyelőre csak a következő mérkőzésünkre szabad összpontosítani. Egyszerű dolgokkal kell foglalkoznunk, csak apró léptekkel előre haladni, és hinni a saját erőnkben. Mert ha megbotlunk, akkor az a szezon végét jelentené. Igen, a mi fiatal csapatunk nem bírta ezt a terhet az eddigi meccsek alatt, de megteszünk mindent azért, hogy harcban maradjunk a döntőbe jutásért. Odahaza másfajta meccsek várnak ránk.

? Van-e valami terv a változtatásra, vagy egyszerűen a játék minden elemében javulni kell ahhoz, hogy Érsekújváron nyerni tudjanak?

? Semmin sem változtatunk, minden ki van találva, összpontosítani kell arra, ami az alapszakaszban eredményessé tette a játékunkat. Okosan kell játszanunk és minimalizálni az egyéni technikai hibák számát. Fantasztikus kapusteljesítmény mellett ez a mi valós lehetőségünk egy jó eredmény elérésére.

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum