3 vereség, 1 győzelem a juniorok mérlege

 

Mindhárom magyar csapat hazai pályán játszott és kapott ki a szlovák junior első osztály szombati fordulójában. A MAC a ligamásodik Topolcsánytól szenvedett sima vereséget. A meccs derekánál már 3-0-ra vezettek a vendégek, a harmadik harmadban ehhez hozzátettek még egy gólt, és mivel a MAC gólképtelennek bizonyult, így 4-0-ra nyertek a jóval esélyesebb topolcsányiak. Az UTE-Vasas ellenfele a Mol Ligában szereplő Érsekújvár juniorcsapata volt. A találkozó végig szoros, nagyon kiélezett küzdelmet hozott. Az első harmadban a vendégek szereztek vezetést, de az UTE-Vasasnak hamar sikerült egyenlítenie. A második harmadban kettővel újra elment az Érsekújvár, ezután hol a hazaiak jöttek fel egy gólra, hol a vendégek mentek el kettővel. Mígnem az 55. percben az egyenlítést is sikerült megszereznie az UTE-Vasasnak. Az egyenlítés azonban úgy tűnik, túl sok energiát emésztett fel a hazaiak oldalán, így két perccel a vége előtt újra gólt szerzett az Érsekújvár, sőt, 1 másodperccel a találkozó vége előtt újfent visszaállította a kétgólos különbséget, így lett a végeredmény 4-6.

A játéknap harmadik mérkőzésén a Debrecen fogadta a Vágbeszterce csapatát, és elmondhatjuk, hogy egy megnyert mérkőzést engedtek ki a kezükből a hajdúságiak. A 24. percben ugyanis már 4-1-re vezettek a hazaiak, innen álltak fel a vendégek. Valamivel több mint negyedóra alatt ugyanis négy gólt is szereztek, ezzel a vezetést is átvették. Az 52. percben egyenlített a Debrecen, a hosszabbításban azonban a vendégek emberelőnybe kerültek, amit kihasználva meg is nyerték a mérkőzést, a végeredmény 5-6 lett. A tabellán továbbra is a Debrecen áll a legjobb helyen, ők jelenleg hatodikok, az UTE-Vasas a 10., míg a MAC holtversenyben a 11.

Hiába került kisebb hullámvölgybe az utóbbi időben a Fehérvár EBYSL-csapata, a csapat három sorral sima győzelmet aratott a Linz felett. A második percben már 1-0-ra vezetett a Fehérvár, de ezután egészen a mérkőzés legvégéig nagyon szoros maradt az állás. A második harmadban 1-1-re végeztek a csapatok, végül az 56. percre sikerült eldöntenie a Fehérvárnak a mérkőzést, amikor is egy perc alatt két gólt lőve beállították a 4-1-es végeredményt. A tabellát továbbra is magabiztosan vezeti a Fehérvár.

Cimkék: , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT ÉLŐ
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum