Mindhárom magyar érdekeltségű csapat kikapott csütörtökön

 

Az ECHL csütörtöki játéknapján Kóger Dániel csapata, a Bakersfield Condors hazai pályán szenvedett 4-2-es vereséget a Stockton Thunderstől. Egy régebbi ügylet rendezésével kezdődött a találkozó, hiszen a két csapat nehézfiúja, Cameron Abney és Tyson Gimblett már a 3. másodpercben ötperces büntetést kapott verekedésért. A hazaiak szereztek a vezetést a 15. percben, de egy percre rá kettős hátrányba kerültek, amit maximálisan a Stockton, így a harmad vége már 2-1-es vendégvezetéssel zárult. A második harmad kiegyenlített játékot hozott, amiből szintén a vendégek jöttek ki jobban, hiszen ők egyszer betaláltak. A harmadik harmadra így nem maradt sok izgalom, mindkét csapat egy-egy góllal terhelte meg ellenfele kapuját, a vége 2-4 lett. Kóger pontot nem szerzett, egy lövése volt.

A Cincinnati szintén otthon játszott, az ellenfél az Elmira Jackals volt. A mérkőzés hasonlóan alakult, mint Bakersfieldben, a hazaiak szereztek vezetést, amire három góllal válaszolt az ellenfél. A 36. percben szépítettek Hetényiék, így egygólos hátrányból indultak neki a záró játékrésznek. A negyvennegyedik percben azonban újra az Elmira talált a hálóba, visszaállítva a kétgólos különbséget. Az 54. percben született hazai gól már csak a szépítésre volt elég, a mérkőzést 4-3-ra nyerte a vendégcsapat. Hetényi Zoltán a cserepadon kapott helyett, kollégája, Michael Houser 90% fölötti hatékonysággal védett.

Az Allsvenskanban Bartalis István csapata, a Troja/Ljungby az Örebrot fogadta. A mérkőzésen a kapusteljesítmények döntöttek, sajnos nem Bartalisék javára. Hiába próbálkoztak ugyanis a hazaiak 36-szor kapura lövéssel, szemben a vendégek 24 kísérletével, a meccset mégis utóbbiak nyerték 4-2-re. Az Örebro fokozatosan tett szert egyre nagyobb előnyre, hiszen a 16., a 24., a 40., majd a 45. percben is betalálva, a harmadik harmad elején már 4-0-ra is vezettek. Ezzel szemben a Troja/Ljungby csatárai hadilábon álltak a szerencsével. Az első hazai találatra az 54. percig kellett várni. Az 58. percben egy emberelőnyös találattal ugyan újból betaláltak, de közelebb már nem sikerült férkőzniük ellenfelükhöz, pedig még a kapuslehozatallal is megpróbálkoztak. A vége így 2-4 lett. Bartalis nem játszott.

Cimkék: , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum