Az NHL önpusztítóbb, mint négy tinilány együtt

 

Szerdán folytatódtak a tárgyalások a kollektív szerződésről az NHL-ben. Pontosabban fogalmazva, a tárgyalások folytatásának előkészítése zajlott, hiszen a felek közvetlenül nem beszéltek egymással. Mint azt megírtuk, a munkaügyi közvetítők újra bekapcsolódtak a folyamatba, és mielőtt a tárgyalások elkezdődhettek volna, külön-külön találkoztak a szakszervezet és a tulajdonosok képviselőivel.

Arról természetesen nincs információnk, hogy konkrétan mi hangzott el ezeken a megbeszéléseken, melyek összesen hat órán keresztül tartottak. A dolog természetéből adódóan lehet feltételezni, hogy a mediátorok az álláspontok részletes megismerésére, illetve azok rugalmasságára lehettek kíváncsiak. Sem Daly, sem Fehr semmi újról nem tudott beszámolni, az álláspontok ugyanazok, mint voltak csütörtökön. Ennél nyilvánvalóan több minden történt, jelen pillanatban egyedül a mediátorok sejthetik, milyen messze vagy közel van a megállapodás.

A következő biztató jel az lehet, ha csütörtökön folytatódnak az egyeztetések, talán immár közvetlenül is. Ahogy a CBC kolumnistája fogalmazott: “Mindkét oldal kivár, az utolsó ajánlatukkal a zsebben, de egyikük sem akar túl korán engedni.” Igaz, ezt is Elliotte Friedman mondta ugyanebben a cikkben: “Ez a legönpusztítóbb viselkedés, amit valaha láttam, pedig négy tizenéves lányom van.”

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT ÉLŐ
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum