Hári megszerezte első pontját

   

A magyar támadó csapata ötödik, nagyon fontos góljából vette ki a részét. Hári János több mint tíz percet töltött a jégen az örnsköldsvikiek szombati Elitserien-mérkőzésén, ahol az ötödik, hosszabbítást érő találatnál adott gólpasszt. A kiváló passzt és a 11 gólt itt tekinthetik meg. Végül a Modo 6-5-re nyert. A magyar csatárnak ez volt az idei első pontja a 20. mérkőzésén. Hári a gólpasszán kívül két kaput el nem talált lövést jegyzett, plusz-mínusz mutatója semleges, miután egy kapott gólnál is a jégen tartózkodott.

Csehországban pénteken rangadót rendeztek, a listavezető Skoda Plzen a tabellán második Kometa Brnót fogadta. Egy változatos mérkőzésen, ahol mindkét csapat vezetett kétszer-kétszer, végül a vendég brünniek örülhettek, 4-3-ra nyertek, ezzel két pontra megközelítették a plzenieket a tabella élén. Utóbbiak nincsenek jó formában a nemzetközi szünet után, ugyanis szerdán az utolsó előtti Sparta Praha otthonában szenvedtek 3-2-es vereséget.

Az NLA-ban a csehekhez hasonlóan pénteken nagy rangadót játszottak, a tabella alapján a két legjobb svájci csapat találkozott, ahol szintén a második helyezett tudott diadalmaskodni: hosszabbítás után 4-3-ra nyert a Zürich Lions a Genéve-Servette ellen. Egy nappal később újabb pofont kaptak a genfiek, a Kloten Flyers is két pontot tudott ellopni a listavezetőtől 3-2-es győzelmével, de még így is tetemesnek mondható a nyolcpontos előnyük.

Pat Cortina a német válogatottal szerzett tornagyőzelme után az EHC Red Bull Münchent dirigálta újra pénteken. Nem sok sikerrel, Paul Stastny debütáló mérkőzésén hiába szerezte meg a vezetést a müncheni csapat, a Hannover Scorpions 3-1-re nyert. Cortina klubcsapata jelenleg tizenkettedik a DEL-ben, a két mögötte álló csapattal holtversenyben.

Extraliga (Csehország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

SM-liiga (Finnország)
aktuális forduló
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

DEL (Németország)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

NLA (Svájc)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

Elitserien (Svédország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Extraliga (Szlovákia)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
május 4., szombat
VB 19:30 HUNSLO 
    • SPORT 2
Partnerünk
Archívum