Goncsar szerint is maradni kell a KHL-ben

   

Ha az új kollektív szerződés számukra vállalhatatlan feltételeket tartalmaz. Az ötletet a múlt hónapban Alekszandr Ovecskin vetette fel, amikor is keresetlen szavakkal jellemezte Bettman ötletét, amely a fizetés csökkentésére vonatkozott. Egyben megfenyegette a liga komisszárját, hogy ha ez bekövetkezik, akkor ő és még pár játékos nem tér vissza a KHL-ből. Október első hetében csatlakozott hozzá Ilja Brizgalov, a CSZKA Moszkva kapusa, aki annak a véleményének adott hangot, hogy a lockout tartósan a KHL-ben tarthatja az orosz topjátékosokat.

Goncsar, a Metallurg Magnyitogorszk hátvédje továbbgondolta Ovecskin ötletét: “Ha a fiúk úgy érzik, nem méltányos az eléjük tett javaslat, esetleg megkérhetik Donald Fehrt, hogy próbáljon meg valamit betenni cserébe az új kollektív szerződésbe, ami lehetővé tenné, hogy otthon maradjanak. Nem tudjuk, hol tartanak most és milyen irányban haladnak a tárgyalások, ez csak egy ötlet, minden lehetséges. Így lenne esély arra, hogy az olyan srácok, mint Aleksz, otthon maradjanak.”

Jelenleg érvényben van egy jegyzék a KHL és az NHL között arról, hogy tiszteletben tartják egymás szerződéses viszonyait, tehát az érvényes NHL-es szerződéssel rendelkező játékosoknak azonnal vissza kell térniük a tengerentúlra, amint vége van a lockoutnak.

Cimkék: , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT ÉLŐ
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum