Miskolc?Fradi 5-2?

   

A szezonban két meccset játszott egymással a két csapat, mindkétszer magabiztosan, 5-2-re győztek a Jegesmedvék. A Ferencváros csütörtökön megvált első számú kapusától, Jozef Rackótól, helyére feltehetően Szőke Attila lép majd. A Miskolc október végéig hosszabbított szlovák hátvédjével, Igor Bobcekkel. A boon.hu a pénteki meccs előtt interjút közölt Egri Gergő menedzserrel, másodedzővel és Budai Krisztiánnal is, amelyben az előretekintés mellett megvonták az elmúlt tíz mérkőzés mérlegét és kitértek az UTE elleni hosszabbításos győzelemre is.

Egri Gergő: “Természetesen néhány eredmény lehetett volna jobb, így az újpesti is, de nincs okunk pánikba esni, a csapat vezetése továbbra is bízik mind a vezetőedzőben, mind pedig a játékosokban. Jó hogy vannak vágyaink, elképzeléseink egy-egy összecsapásra vonatkozóan is, de ugyanígy gondolkodnak mások, az ellenfelek, aztán a jégen, az adott pillanatban vagy úgy alakul, vagy nem. Egyet tehetünk, tehetnek játékosok, mégpedig azt, hogy keményen dolgoznak tovább.”

Budai Krisztián: “Egy dolog, hogy egy csapat papíron jobbnak gondolja magát egy másiknál, azt a meccsen be is kell bizonyítani. Nyilvánvalóvá vált, hogy az a produkció, amit legutóbb nyújtottunk, senkivel, még az Újpesttel szemben sem elég, jobbak annál, minthogy bárki is félvállról vegye őket. Ez azt mutatja, hogy az idén nagyon kiegyenlített a liga, és minden egyes pontért komolyan meg kell harcolni. Az én értékelésem szerint az eddig tíz mérkőzésből hármon nem nyújtottuk a tőlünk elvárt teljesítményt, tehát korántsem vagyok elégedett, viszont borúlátó sem. Októberben hét hazai találkozónk lesz, ezeket hozni kell, és nem csak a korábban elhullajtott pontok miatt. Az első feladat a Ferencváros aztán vasárnap a Csíkszereda érkezik, nincs mentség, tettekre van szükség?”

Dobos Tamás (vezetőedző, Ferencváros): “A szezonban másodszor látogatunk a borsodi megyeszékhelyre. Az Érsekújvár ellen helyenként már biztató játékot mutatottunk, de ahhoz hogy sikert érjünk el a Jegesmedvék ellen, fegyelmezettebb első harmadbeli játékra és jobb védekezésre lesz szükség. Felépült Dancsfalvi, de Berta még mindig lábadozik, és Lévai bokája is megsérült az előző mérkőzésen. Németh Ádám viszont harcra kész, a fiatal csatár utolérte magát erőnlétileg. Változhat az első sor összeállítása is, ezzel a cél az, hogy eredményesebb legyen a kezdő ötös.”

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
május 4., szombat
VB 19:30 HUNSLO 
    • SPORT 2
Partnerünk
Archívum