A csíkszeredai győzők találkoznak

   

Rohamtempó: a Ferencváros vasárnap megszerezte első győzelmét, hétfőn hazaért Csíkszeredából, kedden a Miskolcot fogadja.Ahol nem sokan várták, a HSC Csíkszereda otthonában sikerült a Ferencvárosnak az idei szezonban először nyernie. Bár az FTC javuló játéka már mérkőzések óta előrevetítette, hogy előbb-utóbb megszületik az első pont, a szeredai győzelemre kevesen számítottak, hiszen utoljára 2007. október 15-én tudott tétmeccsen győzni a zöld-fehér csapat Csíkban.

Nagy fegyvertény ez, Dobos Tamás csapata megmutatta, hogy nem lehet leírni a Fradit annak ellenére sem, hogy hat mérkőzésből ötöt elvesztett. Az is jó hír, hogy majdnem mindenki rendelkezésre áll a csapatból a miskolciak elleni mérkőzésre, egyedül Dancsfalvi Norbert játéka kérdéses. A csapat hétfő reggel érkezett meg Erdélyből, de nem sokat pihenhettek a játékosok, hétfő este már edzéssel készültek a Miskolc ellen.

Felemásra sikerült erdélyi túra után indulnak csatába a miskolci játékosok. “A hétvége nem egészen olyan volt, amilyennek elterveztem ? mondta Tim Kehler vezetőedző a csapathonlapnak. ? A Csíkszereda ellen remek győzelmet arattunk, miután felálltunk a padlóról. A liga egyik legjobb csapata ellen 2-0-ról feljönni, és végül győzni, nagy fegyvertény. A Brassó elleni mérkőzés viszont nagy csalódás volt nekem, mert győzelmi lehetőséget szalasztottunk el. Különösen a harmadik harmadban volt sok gólhelyzetünk, ám egyiket sem lőttük be, nem használtunk ki egy kettős előnyt, az emberelőnyös játékunk pedig nem volt hatékony. Ezen most már nem tudunk változtatni, de a hibákból tanulnunk kell.

Korábban is úgy gondoltam, hogy a Fradi nem olyan gyenge, mint az első mérkőzéseinek eredményei mutatták. Ezt a hétvégén meg is erősítették, hiszen győztek Csíkszeredában. Nagyon nehéz meccs vár ránk kedden este, ebben biztos vagyok. Sok a sérültünk, és csak a kedd délelőtti átmozgató edzésen dől el, ki tudja vállalni a játékot. Ennek ellenére győzni akarunk, ehhez azonban jobban kell koncentrálnunk, és meg kell valósítanunk azt a játékot, ami az erősségünk.”

Ferencváros-ESMTK

19:00

Miskolci Jegesmedvék

Mol Liga. Pesterzsébet, 2012. szeptember 25. Játékvezetők: Varjú Á., Sós Z., Németh M., Ozsváth Á.
Racko (Szőke) K Gyenes (Budai K.)
Hoffmann, Hrajnoha, Pilcsik, Gergely Cs., Saliji 1 Láda B., Szirányi B., Szilágyi, Wéber, Sijka
Erdélyi T., Győri, Hegyi D., Borbás, Horváth D. 2 Hegyi Á., Atkinson, Saluga, Nagy G., Nagy K.
Lencsés, Lévai, Roczanov, Berta, Kiss G. 3 Gőz, Orosz, Túróczy, Ritó, Rafaj
Revák, Léránt, Feil A., Hegyi Á. Z. 4 Dubek, Fodor Sz.
Dobos Tamás E Tim Kehler

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum