A HSC ragaszkodna saját játékához

   

A várakozás alatt szerepel a Csíkszereda a Mol Ligában, ahol nyolc mérkőzés után az ötödik helyen áll, negatív mérleggel. Kedden magyar idő szerint fél ötkor nagyon fontos mérkőzésre kerül sor a Vákár Lajos-jégpályán, a mérkőzést a romániai Digi Sport közvetíti. Az erdélyi rangadón a tabella második helyén álló ASC Corona Brassó lesz az ellenfél. Ellentétes előjellel érkeznek a csapatok a mérkőzésre, a Brassó a hétvégi, Miskolc és Ferencváros elleni két meccset hibátlanul tudta le, a HSC viszont csak egyetlen pontot tudott szerezni. Brassóban a kulcskérdés, hogy a sok sebből vérző csapatban ki tudja vállalni a játékot, Csíkszeredában viszont inkább az, hogy a jobb teljesítményre képes csapat mikor kezd el valóban csapatként működni.

“Rendkívül csalódott vagyok a hétvégi két mérkőzés miatt ? értékelt Timo Lahtinen, a HSC edzője. ? mindkét mérkőzésen mi irányítottunk, aztán hagytuk kiénekelni a szánkból a sajtot. Rendkívül hullámzó a játékosok teljesítménye a mérkőzés alatt. Különösen szembetűnő volt ez a Ferencváros ellen, ahol korán vezetést szereztünk, az történt a jégen, amit mi akartunk, majd egyszer csak a játékosok elvesztették a türelmüket, kapkodni kezdtek, gólokat kaptak. Aztán újra összeszedték magukat, visszavettük a vezetést, majd megint elkezdtünk kapkodni és újra gólokat kaptunk. Nem lehet ezt megengedni magunknak ebben a ligában. A Brassó ellen is az lesz a kulcskérdés, hogy képesek leszünk-e türelmesen játszani, ragaszkodni a saját játékunkhoz, vagy megint elkezdenek a játékosok önállóskodni a vezetés megszerzése után.”

“Remekül sikerült két mérkőzésen vagyunk túl ? mondta örömmel Greg Lindqvist, a Brassó edzője ?, két erős ellenfél ellen szereztünk hat pontot, ami látva, hogy a csíkiak csak egy pontot tudtak bezsebelni ugyanazon csapatoktól, rendkívül értékes lehet még a végelszámolásnál. Szerencsére a sérültjeink lassan kezdenek felépülni. Ebben az idényben eddig váltakozó szerencsével szerepeltünk egymás ellen a HSC-vel, minden mérkőzésünk, az edzőmeccseket is ideértve, egy-két gólos különbséggel ért véget. Most is nagyon szoros meccset várok, amelyen csak maximális erőbedobással és fegyelmezettséggel érhetünk el sikert. Győzni megyünk, de nagyon nehéz dolgunk lesz, a Csíkszeredának is minden pontra szüksége van.”

HSC Csíkszereda

16:30

ACS Corona Brassó

Mol Liga. Csíkszereda, 2012. szeptember 25.
Kozuch (Ruczuj) K Polc (Fülöp R.)
Flinta, Góga, Novak, Mihály E., Hurtaj 1 Wehrs, Nagy Cs., Bonar, Zsók, Virág Cs.
Papp, Nagy I., Molnár Zsolt, Tranca, Becze 2 Hietamaki, Laczkó A., Borsos, Péter R., Imecs
Molnár Sz., Bors, Moldován, Szőcs, Péter L. 3 Dávid A., Veress, Bálint Zs., Fodor Cs., Basilidesz
Kósa, Bálint A., Bíró O., Bíró T., Molnár Zsombor 4 Mastaleriu, Molnár A., Lőrincz, Mihailescu, Péter Zs.
Timo Lahtinen E Kjell G. Lindqvist

Cimkék: , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum