Megbüntetik a gyámoltalant

   

A HSC Csíkszeredával játszotta eddigi legjobb meccsét a pont nélküli FTC. Erdélyben újra megmérkőznek.Vasárnap délután helyi idő szerint fél hatkor, magyarországi idő szerint fél ötkor a Ferencváros lép jégre a Vákár Lajos-jégpályán. Bár a ferencvárosiak egyelőre még pont nélkül állnak, legutóbbi mérkőzéseiken már voltak biztató időszakaik, így semmiképpen sem készülhetnek egyszerű mérkőzésre a csíki szurkolók. Nemcsak a vendégeknek, hanem a hazaiaknak is égető szükségük van a pontokra, ugyanis hét mérkőzés után is negatív a mérlegük, és a vesztett pontotak tekintve az öt élcsapat közül ők állnak a legrosszabbul.

“Nagyon kemény mérkőzést játszottunk a Miskolc ellen ? kezdte értékelését Timo Lahtinen, a HSC edzője ?, amelyen sajnos egyéni hibák döntöttek. Nagyon sokszor mondtam már, de nem lehet eleget hangsúlyozni, a Mol Liga szintjén ezek a hibák már nem engedhetőek meg. Erős a bajnokság, aki gyámoltalan, azt egyből megbüntetik. Sokan azt gondolhatják, hogy egy könnyebb mérkőzés következik a számunkra vasárnap. Akik ezt hiszik, nagyot tévednek. A Ferencvárosnak nincs ugyan még pontja, de egyáltalán nem rossz csapat. Aki látta a pesterzsébeti meccsünket, emlékezhet rá, mennyi gondot okoztak nekünk. Rendkívül jól játszottak, rengeteg gondot okoztak nekünk. Ennek ellenére győzni akarunk, de ahogy már mondtam is, ez csak akkor fog sikerülni, ha nem követünk el egyéni hibákat. Mindenki egészséges a csapatban, a legjobb felállásban léphetünk jégre.”

“A túránk előtt azt mondtam, szeretnénk a HSC elleni hazai meccsünkre építeni ? mondta Dobos Tamás, a Ferencváros edzője. ? A Brassó ellen nagyon jól kezdtünk, remélem, a teljes meccsen meg tudjuk ismételni a brassói első 20 percünket. Két fontos játékelemben muszáj javulnunk, az egyik a helyzetkihasználás, a másik pedig az emberelőnyös-emberhátrányos játék. Ezekben komoly hiányosságaink vannak, hiába dolgozzuk ki a helyzeteket, ha nem lövünk gólt.”

HSC Csíkszereda

16:30

Ferencváros-ESMTK

Mol Liga. Csíkszereda, 2012. szeptember 23.
Kozuch (Ruczuj) K Racko (Szőke)
Flinta, Góga, Novak, Hurtaj, Mihály E. 1 Hoffmann, Hrajnoha, Pilcsik, Gergely Cs., Saliji
Papp, Nagy I., Molnár Zsolt, Tranca, Becze 2 Erdélyi T., Győri, Hegyi D., Borbás, Horváth D.
Molnár Sz., Bors, Moldován, Szőcs, Molnár Zsombor 3 Lencsés, Lévai, Roczanov, Berta, Kiss G.
Kósa, Péter L., Bálint A., Bíró O., Bíró T. 4 Revák, Léránt, Feil A., Hegyi Á. Z.
Timo Lahtinen E Dobos Tamás

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum