Hála a jó sorsnak és Polcnak

   

Greg Lindqvist előző csapata ellen vezeti csatába a brassóiakat vasárnap este. Nem lesz egyszerű dolga, mert a miskolciak jó formába lendültek, pénteken büntetőkkel nyertek Csíkszeredában. Abban azért reménykedhetnek Brassóban, hogy az utóbbi hetek sérüléssorozata nem fog folytatódni tovább. Legutóbb már több, mint három sornyi játékosuk volt, és bár nehezen, de legyőzték a Ferencvárost. Mindkét csapatnak szüksége van a pontokra, mert többen pályáznak a playoffba, mint ahányan odakerülhetnek.

“Pénteken az első harmadban a Ferencváros átrohant rajtunk ? kedzte Greg Lindqvist ?, hálát adhatunk a jó sorsunknak és Polcnak, hogy nem kaptunk gólt. Aztán rendeztük a sorainkat, és nyertünk, de sokat tanultunk ebből. A Miskolc remek csapat, legutóbb Csíkszeredában győzött, ellenük nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne az első pillanattól kezdve játsszuk azt, amit tudunk. Egy ideje már nem tudunk rendesen edzeni, mert a csapat fele lábadozik. Nagyon remélem, hogy lassan-lassan visszatérhetnek a sérült játékosaink, nagy szükségünk volna rájuk, mert kemény bajnokságunk van idén. Hogy kikre számíthatok vasárnap, azt csak az aznap reggeli átmozgató edzés után látom majd, lehet, hogy egy-két játékos már csatlakozhat hozzánk.”

“Nagyon sokat javult a csapat játéka a dunaújvárosi vereség óta ? mondta Tim Kehler, a Miskolc edzője ?, azóta nyertünk már Csíkszeredában is, ami nagyon komoly fegyvertény. A Brassó hazai jégen nyilván vissza akar vágni nekünk a miskolci vereségért, és természetesen mi is győzni akarunk. Ez nem lesz könnyű, de az elmúlt hetekben próbáltuk arra helyezni a hangsúlyt, hogy a játékosaink megtanuljanak nyomás alatt játszani. Fegyelmezetteknek kell lennünk, és ugyanazzal az intenzitással kell játszanunk, ahogy azt Csíkszeredában tettük. Sajnos Tyler Czuba megsérült a HSC ellen, ő semmiképpen nem játszik vasárnap.”

A várható összeállítások:

ACS Corona Brassó

18:00

Miskolci Jegesmedvék

Mol Liga. Brassó, 2012. szeptember 23.
Polc (Fülöp R.) K Budai K. (Gyenes)
Wehrs, Nagy Cs., Imecs, Péter R., Bonar 1 Hegyi Á., Atkinson, Saluga, Nagy G., Nagy K.
Hietamaki, Laczkó A., Basilidesz, Fodor Cs., Borsos 2 Láda B., Szirányi B., Dubek, Fodor Sz., Túróczy
Dávid A., Veress, Mihailescu, Bálint Zs., Péter Zs. 3 Gőz, Orosz, Szilágyi, Wéber, Sijka
Molnár A., Lőrincz 4 Ritó
Kjell G. Lindqvist E Tim Kehler

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT INFO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum