Kőkemény szentpétervári ellenfél

   

A ligában eddig legtöbb győzelemmel álló csapatot fogadja a Patriot a Jégpalotában.

A Szerebrjanije Lvi Szentpétervár nem aprózta el az eddigi meccseket, hatból öt találkozót a rendes játékidőben megnyert. Ugyanakkor a Patriot a 17 csapatos főcsoportban a 13. helyen áll, de a budapesti csapatnál kevesebbet senki nem játszott, megelőzünk három olyan együttest is, amely már hat meccsen van túl. A Patriot az elvesztett első két meccs után mindkét hazai találkozóján pontot szerzett, így négy egységgel áll a táblázaton. A csapat védekezése nem rossz, viszont egyelőre komoly gondok vannak a góllövéssel, mindössze ötször talált a hálóba Petr Novak csapata, s ehhez halkan hozzátehetjük, hogy ebből az egyik üres kapus gól volt. Összehasonlításképpen, az aktuális ellenfél 17 gólt vágott eddig.

Az ellenfélnél a legjobb gólszerző épp ennyi gólt lőtt, a ligában a negyedik szezonját töltő Alekszandr Larionov már négy gólnál jár. Szerencsére az első két meccsen öt pontot elért Gyenyisz Davidov nem jött el a túrára, mert odahaza a VHL-ben érdekelt. Nyikita Goldobin kapus ugyanakkor szenzációs eddig, közel 96%-kal védett a hat meccsen. Persze ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a kapuslistát jelenleg a Patriot Budapest játékosa, Marko Boraros vezeti, 96,6%-os teljesítménnyel.

A szerdai edzésekből arra lehet következtetni, hogy Petr Novak vezetőedző továbbra is bizalommal van a három magyar mezőnyjátékos, Fekti Ádám, Hardi Richárd és Nemes Benjámin iránt, akik minden bizonnyal játszanak a harmadik hazai meccsen is. Mindhárman egyre jobban játékba lendülnek, a Lokóval játszott második meccsen Nemesék sora alakította ki a legtöbb helyzetet, de Fekti is jól került helyzetbe kétszer is. Már csak a gól hiányzik, de jönnie kell annak is hamarosan. A Patriot Budapest?Szerebrjanije Lvi Szentpétervár mérkőzés csütörtökön és pénteken is 18 órakor kezdődik.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT INFO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum