Mire megy az UTE légiósok nélkül?

   

Ancsin János: Komolyan gondoljuk, hogy a legjobb négy közé szeretnénk jutni. A szezon első tévés mérkőzése. A papírforma alapján a Brassó tűnik esélyesebbnek, hiszen nyáron jelentősen erősítettek, de az Újpest is masszív csapatnak ígéri magát, és a playoffba akar kerülni. Megkérdeztük a két csapat edzőjét, milyen várakozásokkal tekintenek az első meccs elé.

Greg Lindqvist, a brassóiak vezetőedzője egyelőre nem tudott túl sok konkrétummal szolgálni. Mint elmondta, nagyon kevés meccset játszottak a felkészülés során, ebből nehezen lehet megítélni, hol tart csapata az építkezésben. “Az Újpest egy fiatal, sokat korcsolyázó csapat, ezzel együtt természetesen a győzelem a célunk.” A sorok összetétele véglegesen pénteken derül ki, ugyanis hatan is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódnak a brassói játékosok közül. Akkor dől el, közülük ki játszhat és ki nem, ezek után véglegesítik a lilák ellen felálló sorokat, amelyeket eddig is alaposan variált Lindqvist mester.

“Nem biztos, hogy ez a legjobb szezonkezdés a számunkra ? utalt Ancsin János, az Újpest vezetőedzője arra, hogy a Brassó és a HSC elleni idegenbeli túrával kezdik a szezont a lilák. ? Nagyon megerősödött a Brassó, látványos igazolásai voltak, de úgy érzem, mi is sokat erősödtünk, játékban is, de főleg mentálisan. Azért az öt külföldivel a Brassó nyilván előnyösebb helyzetben van hozzánk képest. Nem tudni, mire lesz elég mindez a jelenlegi állapotunkban, de mindenképpen szeretnénk megmutatni, hogy nehéz dolga lesz ellenünk mindenkinek. Komolyan gondoljuk, hogy a legjobb négy közé szeretnénk jutni, nem fogjuk a bőrünket olcsón adni. Két sérült játékosunk van, Ódry Tamás és Szajbert Patrik, rájuk nem számíthatunk egyelőre. Három védőpárral és négy csatársorral tervezünk kezdeni a meccsen. Még gondolkodunk a végleges felálláson, de nagy vonalakban azért már kialakult a fejünkben a csapat szerkezete. Hogy a kapuban Hajek vagy Pleszkán kezd-e, azt csak pénteken fogjuk eldönteni.”

A várható összeállítások:

ASC Corona Brassó

18:00

Újpesti TE

Mol Liga. Brassó, 2012. szeptember 7.
Polc (Fülöp R.) K Pleszkán (Hajek)
Wehrs, Rawlyk, Zsók, Petres, Bonar 1 Zalavári, Sommer, Meretei, Dömötör, Pichler
Nagy Cs., Hietamaki, Fodor Cs., Basilidesz, Péter 2 Vecaj, Dorner, Kovács V., Reiter R., Jankovics
Laczkó, Mastaleriu, Borsos, Virág, Antal Zs. 3 Maklári, Bereczki, Virág Cs., Farkas S., Németh P.
Molnár A., János, Mihailescu, Imecs, Bálint Zs. 4 Garbacz, Frajka, Szirányi D., Kukucska
Greg Lindqvist E Ancsin János és Fekti Bálint

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum