Jelenetek a Patriot MHL-meccséből

 

Hétfőn másodszor is alulmaradt Karlovy Varyban a magyar MHL-csapat, a Patriot Budapest. A hivatalos csapathonlap beszámolója szerint az első harmadot jobban kezdték a hazaiak, már az 5. percben lőttek egy emberelőnyös gólt. De aztán a vendégek is támadtak, igyekeztek aktívan játszani. Mivel mindkét csapat jól védekezett, nagyobb helyzetek már nem alakultak ki. A második harmad kiegyenlített volt, a vendégek alakítottak ki több helyzetet, a Patriot enyhe fölénybe került. A meccs felénél aztán a hazai Kverka nem túl erős lövése mindenki meglepetésére a hálóban kötött ki. A harmadik harmadban a Patriot kénytelen volt kitámadni, így a hazaiak veszélyes kontrákat vezethettek. Nemes Benjámin nagy helyzetét külön kiemelik, lövését a hazai kapus lábbal védte. Végül a Karlovy Vary tudott még két gólt szerezni, a másodikat emberelőnyből.

“A második meccsen javítani akartunk a vasárnapihoz képest, ami nem sikerült ? foglalta össze a lényeget Petr Novak, a Patriot cseh edzője. ? A Karlovy Vary most még jobban védekezett, mert míg tegnap legalább volt néhány gólhelyzetünk, ma nem voltunk képesek helyzeteket kialakítani. Csalódottak vagyunk, legalább egy győzelmet akartunk itt szerezni. De a hazaiak természetesen szintén győzni akartak. Ez volt az első két meccsünk, tanulnunk kell belőlük, hogy legközelebb elkerüljük a hibákat. De még 62 meccs van előttünk, úgyhogy az egészből nem csinálunk nagy ügyet.”

Karel Mlejnek, az Energie Karlovy Vary trénere nyilvánvalóan boldogabban nyilatkozott: “Az eredmények is mutatják, hogy maximálisan elégedettek lehetünk. Először 4-1-re, aztán 4-0-ra sikerült győznünk. Tehát elértük a célt, amelyet kitűztünk. De úgy vesszük a dolgot, mint bajnoki rajtot, további 62 lépés vár még ránk. Szeretném kiemelni a védelmünk teljesítményét, amely a második meccsen sokat segített Habal kapusnak. Ezért is sikerült shutoutot elérnie.”

Az első mérkőzés néhány góljáról és akcióiról felkerült egy videó a megosztóra.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT INFO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum