Tóth Tamás besegített a Jegesmedvéknek

 

U20-as válogatott csatárunk egy héttel a vb-felkészülés kezdete előtt már itthon van és volt csapatával készül, gólt is lőtt az Újpesti Akadémiának. Heti utánpótlás-körkép.

U21

A hét közben IV. kerületi mérkőzést rendeztek az U21-es bajnokságban. A hatcsapatos felsőház utolsó helyén álló Vasas hazai pályán szenvedett hosszabbításban 4-3-as vereséget az Újpesti Jégkorong Akadémiától. A harmadik harmadra 2-1-es lila vezetéssel fordultak a csapatok, Hladony emberelőnyből egyenlített, majd Horváth Tamás szintén 5 a 4-ben visszaszerezte az Újpestnek az előny, Balasits mentette ráadásra a találkozót. A hosszabbítást Nádasy Márton döntötte el, az Erste Ligában is számításba vette Szabó Rácz Maxim két gólpasszal zárt. A Vasasnak a FEHA19 ellen sem jött össze a győzelem hazai pályán, hiába nyerték az utolsó harmadot három góllal is Jánosi Csaba tanítványai, a fehérváriak 6-5-ös győzelemmel elvitték a pontokat. Jábor Bendegúz és Őri Arvid duplázott, Farkas István három gólpasszt jegyzett. A DVTK Jegesmedvék két harmad alatt eldöntötték az Újpesti JA elleni találkozójukat, 3 légiósuk is betalált, mellettük az Egyesült Államokból az U20-as válogatott összetartásra egy héttel hamarabb hazaérkező ? addig a volt klubjánál formában maradó ? Tóth Tamás volt még eredményes. A harmadik felvonásra csak kiállítások tömkelege, valamint Alijevic szépítő találata maradt, a DVTK 4-1-es győzelmet aratott. A Budapest Jégkorong Akadémia gólzáporos mérkőzésen 9-3-ra verte a DEAC-ot: Molnár Zétény 3+2-ig, Keresztes Zsombor 2+1-ig jutott, Straubinger Zoltán 92,5%-kal védett, míg Nuszpl Áron végleges fegyelmit kapott.

U18

Ahogy múltkori beszámolónkba említettük, az A csoport küzdelmei az SZJA második túráját leszámítva véget értek. A B csoportban az Óbuda hazai pályán gyűrte le a Sportországot valamint a Dunaújvárost is, a Kárpáti Farkasok a KSI-t ütötték ki, az Egerszegi Titánok nagy zakót mértek az Ajkára, a Győr Szombathelyen nyert gólgazdag mérkőzésen, míg a 100%-os FTC a negyedik helyre visszacsúszó HKB otthonából hozta el a pontokat. A B csoport kanadai táblázatát a zalaegerszegi Béres Dávid vezeti 10 mérkőzést szerzett 44 pontjával.

U18 Ausztria

Elkészült az osztrák bajnokság középszakaszának menetrendje. Az alapszakasz során az első 5 helyen végzett együttesek a felsőházban, a második 5 gárda az alsóházban folytatja, minden csapat másfél kört játszik ellenfeleivel, tehát 12 mérkőzés vár rájuk a középszakasz során. A felsőházban az alapszakaszt fölényesen megnyerő Klagenfurt, az Okanagan, a Újpesti JA, a Salzburg valamint a FEHA19 küzd majd, míg a rájátszás maradék 3 helyéért az alsóházból a BJA, a Vasas, a DVTK, az Eishockey Akademie Oberösterreich, valamint a DEAC csatázhat.

U16

Lejátszotta második anyaországi túráját az SZJA a serdülők I. csoportjában. A székelyek 5 mérkőzés alatt 6 pontot gyűjtöttek, és feljöttek a tabella ötödik helyére. Az ÚJA kiütötte a Kárpáti Farkasokat és tapad a listavezető Budapest Jégkorong Akadémiára. A II. csoportban a hibátlan Győr a DEAC-ot nullázta le, a legkiegyenlítettebb III. csoportban a Szeged vette át a vezetést, a IV.-ben hibátlan túrát teljesített az SZJA B, míg az V.-ben a Szombathelyi Pingvineket legyőző Hatvan Gigászai az új elsők.

Cimkék: , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum