Kovács Zoltán az MJSZ új szakmai alelnöke

   

Az elnökségben a Fehérvár AV19 és az UTE jelöltje képviseli az első osztályú csapatokat.

A Magyar Jégkorong Szövetség megtartotta éves rendes küldöttgyűlését. A résztvevők a beszámolókat és a költségvetést is elfogadták. “Kovács Zoltán 19 év főtitkárság után szakmai alelnök lett, dr. Kolbenheyer Zsuzsanna pozíciója módosult, általános alelnökké választották a küldöttek. Új taggal bővült a felügyelőbizottság, tiszteletbeli taggá választották Takács Istvánt és Ocskay Gábort.” Kovács Zoltán új tisztségében az MJSZ nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója is lesz.

Újítás, hogy az MJSZ költségvetését a jövőben a szezonhoz hangolják, tehát nem a naptári évhez, hanem a jégkorongidényhez kapcsolódik a pénzügyi elszámolás is. Az átállás miatt a 2017.évi költségvetés valójában a 2016/17-es szezon második feléről és a 2017/18-as szezon végéig tartó másfél éves időszakra szól. E lépés célja, “hogy a pénzügyi- és tao?elszámolás, valamint a jégkorongszezon egyben kezelhető és tervezhető legyen”.

Ahogy írtuk, kis mértékben változott az elnökség összetétele. Az eddigi háromról kettőre csökkent az első osztályú csapatok képviselőinek száma. A klubok által is támogatott Cser-Palkovics András (Fehérvár AV19) és Zsigmond Barna (UTE) továbbra is az elnökség tagja maradt, Pap Gábor (FTC) még a belső választás előtt lemondott funkciójáról. Az elnökség továbbra is 9 tagú, Kovács Zoltán, az új szakmai alelnök az új tag.

Kovács Zoltán főtitkári pozícióját az eddigi operatív igazgató, Sipos Levente foglalta el ? erről az elnökség döntött a küldöttgyűlést követően.

mjsz kuldottgyules

Fotó: Mudra László (MJSZ)

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS