Nem is tudom feldolgozni, ami történt

 

Hat magyar és egy kanadai-fehérorosz nyilatkozat a történelmi magyar siker után.

Rajna Miklós: Mind a huszonkettő játékos odatette magát az elejétől a végéig, csapatként nagyon jól küzdöttünk. A csapatmunka volt a kulcs, illetve hogy betartottuk a taktikát és kihasználtuk az ellenfél hibáit, értékesítettük a lehetőségeinket. Ezt tudjuk, amit ma mutattunk, bár nem vagyok biztos, hogy tíz nap alatt hétszer, de mindenképpen megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy a német meccs is így sikerülj ön. Nem szeretnénk, ha másokon múlna a sorsunk. Nagyon nagy élmény volt, boldog mindenki. A legjobb az lenne, ha a szurkolók énekelnék a himnuszt akkor is, ha nyerünk, de azért hallottuk őket.

Nagy Gergő: Nem tudok egyelőre okosat mondani, hihetetlen, amit ma produkáltunk. A tegnapi rossz mérkőzés után az USA ellen mára mindenki összekapta magát és a legjobbját hozta. Volt egy célunk a világbajnokság előtt, de nem sokan hittek benne, mi viszont igen. Hihetetlenül büszke vagyok arra, amit véghez vittünk, holnap Magyarország ezzel fog ébredni, történelmet írtunk.

Sebők Balázs: Egészen hihetetlen, most még nagyon nehéz mit mondani, nem is tudom feldolgozni, ami történt. A tegnapi meccs megint egy jó lecke volt számunkra, hogy nem szabad a saját fejünk után menni. Ma úgy jöttünk ki, mint egy igazi csapat, betartottuk a taktikai utasításokat: egyszerűen játszottunk és ellőttük a korongot, ezekből pedig öt gólt is tudtunk lőni. Örülök, hogy sikerült nyerni és hogy a szurkolóknak is vissza tudtunk adni valamit. Már nagyon rég lőttem gólt, apukámmal volt is egy fogadásom, hogy addig nem vágja le a haját, amíg nem lövök egyet. Ennek pedig már lassan két hónapja, úgyhogy nem néz ki túl jól, hál’ istennek levághatja most már, és kimehet az utcára is.

sebokgol

Fotó: Mudra László (MJSZ/jkb.hu)

Galló Vilmos: Végre úgy játszottunk, mint egy csapat, mindenki hozta, amit kellett. Szerintem ezért is nyertünk, egy nagyon jó csapatmunkát láthattunk a jégen. Szenzációs érzés. A gólnak is annyira örültem, hogy el sem lehet mondani, végre. Biztosan lesz folytatás. Az volt bennünk, hogy ha ma kikapunk, akkor kiesünk és ezt pedig nem akartuk.

Bartalis István: Nagyon jó érzés, jól mentünk, lőttünk öt gólt, minden úgy ment, ahogy kellett. Az első harmadban kicsit keveset lőttünk kapura, de úgy gondolom veszélyes helyzeteink voltak. Utána a másodikban kaptunk egy kisebb fejmosást, utána pedig jól ment a játék. Egy kis szerencsénk is volt, bementek a helyzeteink, tényleg jó volt ez a mérkőzés.

Szirányi Bence: Jó meccs volt, csapatként játszottunk, rettentően boldogok vagyunk. A németek ellen is ugyanígy fogunk kijönni! Nem fogunk azzal foglalkozni, hogy most a saját sorsunk van a kezünkben, egyszerűen kemények leszünk és megpróbáljuk megnyerni azt a meccset is.

Geoff Platt: Meglepően kemények voltak, jól védekeztek, kihasználták a hibáinkat, el kell ismernünk, hogy jól csinálták. Nem játszottunk jól, de a franciák ellen kijavíthatjuk a botlást.

Cimkék: , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum