A Jégkorongblog nagyot nőtt egy év alatt

 

40%-kal lett magasabb a jkb.hu látogatottsága. Az elmúlt 365 napban 607 515 egyedi látogatót regisztráltunk oldalunkon.

Közel másfél éve kapcsoltuk be a Google Analytics szolgáltatását a Jégkorongbloghoz ? korábban más szolgáltatók mérték adatainkat ?, így ma már jelentős összehasonlítási alapunk van. Mint nyájas olvasóink megszokhatták, blogunk a transzparencia és a tájékoztatás híve, így időről időre közzétesszük az életünket érintő fontos adatokat.

A Google mérései alapján a több mint 600 ezer látogatóhoz ? itt fontos megjegyezni, hogy ez az adat nagyjából kettővel osztandó minden honlap esetében, hiszen bármennyire is fifikás a Google és más erre szakosodott szolgáltató mérési módszere, a felhasználók nem elhanyagolható része ma már több, esetenként akár öt platformot (céges, otthoni asztali gép, laptop, mobil) is használ, ezeket a rendszer biztosan nem egynek számolja ? 5 millió 320 ezer látogatás fűződik, az éves összes oldalletöltésünk pedig meghaladta a 20 milliót.

2014 tavaszától kezdődően a legjobb hónapunk a november és az április volt, ez egyben érthető és örömteli, a válogatott továbbra is a legnépszerűbb magyar csapat, vonzza a laikusok figyelmét is. Ezekben a hónapokban közelítette a 90 ezres egyedi látogatói létszámot oldalunk. Ez komoly adat, hiszen nagyon közel jártunk ahhoz, hogy elérjük azt a forgalmat, amelyet az Index és Origo partnereként generáltunk, amikor ezen legnagyobb magyar hírportálokon rendszeresen jelentek meg cikkeink, nem egyszer vezető, fényképes formában. Külön öröm, hogy a jégkorong szempontjából a leginkább halott hónapnak számító júliusban is 53 ezren voltak kíváncsiak híreinkre.

Mióta teljes mértékben függetlenek vagyunk, folyamatosan növekszik a látogatottságunk, az azonos havi értékeket összehasonlítva egy év alatt átlagosan 36%-kal nőtt az egyedi felhasználóink száma, miközben 45%-kal emelkedett a látogatások és 61%-kal a letöltések száma.

Köszönjük az érdeklődést és a bizalmat. Azon dolgozunk nap mint nap, hogy a következő 365 nap után hasonló cikkben számolhassunk be a friss adatokról. JLE! MHÉ! Hajrá, Magyarország!

Print

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum