Megjósolták az NHL-alapszakasz végeredményét

 

A neves sportoldal, a The Score szerkesztői belenéztek a kristálygömbbe. Bátran tippeltek.

Egy több mint 1200 mérkőzésből álló alapszakasz befejezését jól megtippelni, nem csupán szerencse kérdése, hanem hatalmas szakmai kihívás. A The Score szerkesztői most vették a bátorságot és megpróbálták eltalálni az NHL-divíziók végeredményét. Megmutatjuk, milyen eredményre jutottak.

Atlantic

A The Score szerint az idei döntőt elbukó Tampát semmi sem menti meg a csoportgyőzelemtől. Mögöttük az évek óta kiegyensúlyozott formát mutató Montreal és Detroit az a két csapat, amely simán ott lesz a rájátszásban. A negyedik helyre várják az alaposan felforgatott Bostont, amely éppen csak megelőzi a fiatalokkal teletűzdelt Floridát. Az Ottawa nem lesz képes még egy olyan hajrára, mint tavaly, így lemarad a legjobb nyolcról. A csoport utolsó két helyén az a Toronto és Buffalo végez majd, amely hatalmas újjáépítésen megy keresztül.

Tampa Bay Lightning
Detroit Red Wings
Montreal Canadiens
Boston Bruins
Florida Panthers
Ottawa Senators
Toronto Maple Leafs
Buffalo Sabres

Metropolitan

Az egészséges Kris Letang, Olli Maatta párossal, valamint a nyáron Phil Kessellel megerősített Pittsburgh letaszítja a csoport tetejéről a tavalyi alapszakaszt megnyerő Rangerst, amely meggyengült a holtszezonban. Ettől függetlenül befut a második helyre a Washington és a városi rivális, az Islanders előtt, amelyeknek szintén nem lesz gond a legjobb nyolcba jutás. A Columbus és a Philadelphia sokat lép majd előre az előző évhez, de végül nem lépi át a vonalat. A New Jersey és a Carolina a futottak még kategóriájában végez majd.

Pittsburgh Penguins
New York Rangers
Washington Capitals
New York Islanders
Philadelphia Flyers
Columbus Blue Jackets
Carolina Hurricanes
New Jersey Devils

Central

A The Score szerint a Dallas kiköszörüli a tavalyi csorbát és simán behúzza az elsőséget. Mögötte a kisebb változáson átesett St. Louis végez majd, míg a virtuális dobogó harmadik fokára a címvédő, az alaposan kiárusított Chicago léphet majd fel. A Minnesota élet-halál harcot vív majd a Nashville-lel, amelyből az előbbi kerül ki győztesen. A tavalyi szezonban a playoffba jutó Winnipeg visszazuhan majd, míg a Colorado nem mászik ki a gödörből és a divízió alján marad.

Dallas Stars
St. Louis Blues
Chicago Blackhawks
Minnesota Wild
Nashville Predators
Winnipeg Jets
Colorado Avalanche

Pacific

Akárcsak a Dallas, a San Jose és a Los Angeles is javítja a kisiklást, előbbi egészen a csoportgyőzelemig menetel, utóbbi a harmadik helyen végez  a playoffmentes szezon után. A két csapat közé a harmadik kaliforniai gárda, az Anaheim ékelődik majd. A Calgary megtartja tavalyi formáját és ismét ott lesz a legjobbak között. Nem így az Edmonton, amely még McDaviddel megerősítve sem jut be az első szezonban a rájátszásba. A csoport nagy vesztese a Vancouver , amely egy 101 pontos szezon után lemarad a rájátszásról. Az Arizona pedig marad a nyugati Carolina.

San Jose Sharks
Anaheim Ducks
Los Angeles Kings
Calgary Flames
Edmonton Oilers
Vancouver Canucks
Arizona Coyotes

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR ÉLŐ
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum