A Bolzano súlyos játékoshiányban szenved

 

Hétfőn kellene kezdődnie a Bolzano felkészülésének, de Tom Pokel egyelőre legfeljebb 10 játékosra számíthat.

20 nap van hátra az EBEL rajtjáig, amikor is az olaszországi csapatnak Grazban van jelenése, de eddig még egyetlen jeges edzést sem tudott vezényelni az olaszországi gárdának a vezetőedző. Már az is furcsa, hogy az első edzést augusztus 24-re írták ki, azaz pontosan három héttel azt követően, hogy rajtuk kívül az utolsó EBEL-csapat is készülni kezdett volna.

Tom Pokel tervei szerint csapata hétfőn 3/4 11-kor korcsolyázik jégre. Ám egyelőre kevesebb mint 10 játékos alkotja a keretet. Hivatalosan a kevesebb mint 10, az pontosan 2-t jelent, ugyanis eddig csak Marco Insam és Anton Bernard érkezését jelentették be.

Kérdés, hogy ennyi játékosnak van-e értelme csapatedzést vezényelni. A helyi média szerint szóba került az is, hogy az első közös tréninget lefújják, a Bolzanóban tartózkodó játékosok pedig egyénileg folytatják a felkészülést. Valószínűleg ez lesz a helyzet, ha az egyesületnek nem sikerül két napon belül jelentősebb létszámú játékossal megállapodnia. Nemrég még arról nyilatkozott Dieter Knoll klubelnök, hogy rengeteg játékos jelentkezett a tavalyelőtti EBEL-bajnokhoz, így nem tudni, mi az, ami miatt most, hogy minden lámpa zöldre váltott, mégis a vártnál jóval nehézkesebb a szerződések nyélbe ütése, két hét alatt szinte semmi sem történt ezen a téren.

Hallani híreket arról is, hogy az elnök hirtelen közbejött személyes jellegű problémái hátráltatják az igazolásokat.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum