Nagyon fegyelmezett csapat leszünk

 

Rob Pallint nem zaklatta fel a négygólos vereség. A Fehérvár pénteken a házigazdával játszik.

“A fő célom az, hogy a csapat kész legyen a szeptember 11-i rajtra ? nyilatkozta az albavolanhockey.hu-nak a Volán vezetőedzője a lengyel bajnoktól elszenvedett 4-0-s vereséget követően. ? A felkészülési időszak célja pont az, hogy javítsunk a játékunkon, természetesen még nagyon sok munka áll előttünk. A legfontosabb, hogy mind támadásban, mind védekezésben javuljunk, az eredmény másodlagos ? hiszen januárban nem az a legfontosabb, hány mérkőzést nyertünk augusztusban.”

A kulcskérdés a fegyelem lesz a folytatásban. Ezúttal túl sok kiállítást kapott a magyar EBEL-csapat, de ez a szezonban nem így lesz, mint Pallin ígéri: “A büntetések számát mindenképpen csökkentenünk kell, mindenki biztos lehet benne, hogy a szezonban nem ilyen csapatot fog látni, az ellenfeleinknek nehéz dolguk lesz ellenünk, hiszen nagyon fegyelmezett csapat leszünk.”

Péntekre kisebb változtatásokat tervez az edző, kérdés, hogy a verekedés miatt végleges kiállítással sújtott Nagy Gergő játszhat-e.

A nyitónap másik mérkőzésén a Volán pénteki ellenfele kiütötte szlovák extraligás riválisát, 6-1-re nyert a HKM Zvolen az SHK 37 Piestany ellen. A győztes 19 órakor fogadja a Fehérvárt.

AVSTYC

Fotó: HKM Zvolen Facebook

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS