Célegyenesben a jászberényi jégcsarnok

 

Már-már tündérmese, hogy szeptemberben újabb fedett jégpályát avatunk. A magyar jégkorongsport régi adósságát törleszti a Jászság fővárosával szemben.

“Célegyenesben vagyunk, zajlik a használatba vételi eljárás ? mondta a Jégkorongblognak Antal Szilvia, a Jászberényi SE szakosztály vezetőségi tagja, a jászberényi jégcsarnok építésének motorja az utóbbi években, szervezője és mindenese, kvázi amazonja. ? A legutóbbi ütemben elkészült a külső szigetelés, a színezés, a belső festés, a lelátókorlát, a játékvezetői öltöző, a mozgássérült-lelátó és a tűzjelző berendezés. Helyére került a zsűrifülke, a mindkét büntetőpad és cserepad, a palánkmagasító és rendben van a hangosítás is. Jelenleg zajlik a tereprendezés – út, járda, kerítés, kapuk -, és a légtechnikai rendszer befejezése, továbbá a hűtőgép és a rolbák karbantartása. Hamarosan érkezik az eredményjelző.

jaszbereny jeg2

Augusztus 24-től szeretnénk itthon edzőtáborozni. A hivatalos megnyitót szeptemberre tervezzük, a pontos dátum meghatározása a polgármester úrra vár. Új edzői stábbal vágunk neki az első igazi szezonunknak. A vezetőedző Rusznyák Szilárd lesz, munkáját Bujdosó Gábor segíti, aki tagja volt 1990-ben a jászberényi bajnokcsapatnak.”

jaszbereny jeg1

Fotó: Alphafoto

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS