Stoll New Yorkba szerződött

 

A kábítószer-használattal kétszer is megbukott játékosnak a Rangers ad még egy esélyt.

Jaret Stoll az elmúlt négy szezonban két bajnoki gyűrűt is szerzett, 2012-ben és 2014-ben a Los Angeles tagjaként hódította el a Stanley Kupát. Ám az utóbbi időben kicsúszott alóla a talaj, áprilisban és júniusban kokain és ecstasy birtoklásán fogták. Bűnösnek vallotta magát, így megúszta a súlyos büntetést, de az eset hatására a Kings nem hosszabbította meg a 33 éves játékos szerződését, aki így szabadon igazolható lett.

Jeff Gorton a Rangers frissen kinevezett menedzsere lecsapott a centerre, egyéves kontraktust kínált neki 800 ezer dollár értékben. A centernek a negyedik sorban és emberhátrányban szánnak szerepet, illetve azokban a pillanatokban, amikor el kell hozni a bulit, hiszen ebben kiváló.

Gorton a szerződés után elmondta, hogy Stoll hibázott, de egy új esély mentálisan rengeteget segíthet a játékosnak, amiből a Rangers is és Stoll is csak profitálhat. A center is elismerően nyilatkozott a csapatról, hiszen 2014-ben éppen a Rangers ellen nyerte meg a második bajnoki címét. Elmondta, jól ismeri a csapatot, tudja, hogy mitől sikeresek az elmúlt években és minden megújult erejével azon lesz, hogy a New York hasznára legyen.

stoll

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS