Legendák a jégen

 

Olyan játékosok térnek vissza egy mérkőzés erejéig, mint Lidström, Sakic, Modano és Roenick.

Az NHL Stadium Series keretében két mérkőzést rendeznek 2016-ban, február 21-én a Wild fogadja a Blackhawkst a TCF Bank Stadiumban, február 27-én pedig a Colorado fogadja a Detroitot a Coors Fielden. Mindkét találkozó előtt rendeznek egy-egy öregfiúk mérkőzést, ahol mind a négy csapatban az elmúlt 20-30 év legjobb játékosai lépnek jégre.

Denverben újraéled majd az ezredforduló egyik legnagyobb párharca. Olyan játékosok jelezték részvételüket hazai oldalról, mint Joe Sakic, Patrick Roy, Peter Forsberg és Rob Blake, míg a vendégek képviseletében ott lesz Chris Chelios, Brendan Shanahan, Nicklas Lidström és Igor Larionov.

Minnesotában sem adják alább, ahol szintén régi nagy riválisok néznek majd szembe egymással, kicsit békésebb hangulatban. A Stars és North Stars vegyes keretét olyan játékosok adják majd, mint Mike Modano, Neal Broten, Dino Ciccarelli, Andrew Brunette és Wes Walz, az ellenfélnél, a Blackhawks öregfiúk csapatában pedig biztosan ott lesz Denis Savard, Jeremy Roenick és Ed Belfour. A chicagói keretben egyelőre két egykori csillag játéka kérdéses, Chris Chelios és Steve Larmer még nem mondott igent a mérkőzésre, ám ettől függetlenül kiváló csemegének ígérkezik a találkozó.

ss alumni

Cimkék: ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS