A szurkolók hétfőn ismerhetik meg a DAB keretét

 

Felgyorsultak az események a dunaújvárosiak háza táján is, hétfőn 43 jégkorongozó kezdte meg a felkészülést. A közvéleményt leginkább az érdekli, milyen játékosok érkeztek próbajátékra. Erről és saját karrierjéről is kérdeztük ifj. Azari Zsoltot, az Acélbikák játékosát és sportigazgatóját.

Hétfőn az jelent meg a Dunaújvárosi Hírlapban, hogy biztosan marad a MOL Ligában, játékos-sportigazgató lesz a 2015/16-os szezonban. Mi igaz ebből?

Ezt szeretném pontosítani egy kicsit: jelen pillanatban arra készülök gőzerővel, hogy a Dunaújvárosi Acélbikákban játszom, és itt a MOL Ligában kell bebizonyítanom, hogy nagyon jó játékos vagyok. Azonban folyamatosan kerestetem az ügynökökkel a még jobb lehetőséget. Elmondtam nekik, hogy a célom az, hogy egy magasabb színvonalú bajnokságban játsszak, nem az, hogy magasabb színvonalú életkörülményeket teremtsek magamnak. Az A csoportos vb-n szeretném a jégen képviselni Magyarországot! Nagyon jól fizető ajánlatokat kaptam a francia és az angol másodosztályból, de tudom, hogy ez szakmailag nem lenne előrelépés, így ezeket visszautasítottam. Az alapozást elkezdtük, a legfontosabb az, hogy formába hozzam magam, méghozzá bombaformába. Erre itthon is minden lehetőségem megvan, nem kell kapkodnom a csapatkereséssel, kivárok egy jó lehetőséget, remélem, novemberig megjön.

Az eredeti tervek szerint a nyárra szólt a sportigazgatói állása. Ha mégsem megy külföldre, akkor is marad ez a feladatköre, vagy csak játékos lesz?

Nagyon sokat dolgoztam a nyár folyamán azért, hogy összejöjjön a keret, és hogy a nagyon szerény költségvetésünkből a maximumot hozzam ki. Ha minden olyan jól megy tovább, mint eddig, és a szurkolóink, szimpatizánsaik, a már meglévő és a leendő szponzoraink, a város és a DAB Hoki Klub összefog, akkor a következő szezonban is meglesz minden esélyünk, hogy sikeres szezont fussunk mind felnőtt-, mind utánpótlásszinten, és hogy rengeteg örömet okozzunk a városunknak. Amíg itthon vagyok, addig mint játékos és mint sportigazgató egyaránt mindent megteszek a klub sikereiért.

Lee Gilbert vezetőedző azt nyilatkozta, hogy most pár napig mindenki megkapja a lehetőséget, hogy bizonyítson, de már a hét végére mintegy 30 fősre szűkíti a keretet. Mikor ismerhetik meg a szurkolók a játékosokat?

A héten összesen 22 óra jégidőnk van a felnőtt csapattal, ez idő alatt Lee Gilbert és Strenk Hunor szűkíteni fognak a játékoskereten. Hétfőn szurkolói ankétot tartunk, ahol a szűkített keretet ? ami még mindig bő lesz, hiszen a próbajáték egész augusztusban zajlik ? bemutatjuk szurkolóinknak. Sok szeretettel várjuk őket!

azari

Fotó: Mudra László (dabdocler.hu)

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 11., csütörtök
U18 16:30 DENHUN 4-7VÉGE
április 12., péntek
NŐI 16:40 HUNAUT 1-0VÉGE
AL 18:00 LHLETO 4-5 HVÉGE
VÁL 18:00 POLHUN 5-2VÉGE
április 13., szombat
NŐI 15:00 HUNAUT 1-2 HVÉGE
VÁL 15:45 POLHUN 6-2VÉGE
AL 19:00 SZGFTC 4-5 HVÉGE
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
Partnerünk
Archívum