Galló Vilmos két góllal kezdte a szezont

 

Komoly nyári alapozás után a svéd junior Superelitben szereplő Linköping lejátszotta első felkészülési mérkőzését az Örebro ellen. A magyar csatár két találattal vette ki részét a 3-0-s győzelemből.

Gallóék egy hete vannak jégen az új vezetőedző, Johan Akerman irányítása alatt, aki hátvédként svéd válogatottságig vitte. Az idegenbeli mérkőzésen végig kezdeményezőbbek voltak, és bár az első harmadban ez gólokban még nem mutatkozott meg, a második harmadtól már sikerült megtalálni az utat a kapuba.

Külön öröm, hogy a magyar junior-válogatott csatára, aki egy nappal korábban, július 31-én ünnepelte 19. születésnapját, kétszer is betalált, mindkétszer ő maga szerzett korongot. Az edző elégedetten nyilatkozott a mérkőzés végén, az elszántságot és a megfelelő hozzáállást emelve ki a siker kulcsaként.

A csapat jövő héten Finnországba utazik, ahol augusztus 7?9. között három finn első ligás juniorcsapattal mérkőznek meg. A bajnokság szeptember 11-én kezdődik, a Linköping hazai pályán fogadja a Södertaljét.

Cimkék: , , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS