A HSC fejben is készül a szezonra

   

Két kivétellel mindenki a fedélzeten. Az első fizikai tesztek biztatóak, a játékosok elméleti foglalkozásokon is készülnek.

Az egyetemi felvételijére készülő Ilyés Norbert és a vállműtét előtt álló Papp Szabolcs kivételével minden igazolt játékos megjelent hétfőn a Hargitafürdőn zajló magaslati edzőtáborban, tudósít a HSC Csíkszereda honlapja. Geréb István vezetésével a játékosok eddig erőfejlesztéssel foglalkoztak, a magaslati tábor célja a robbanékonyság és a gyorsaság növelése. Az alapozás utáni tesztek biztató eredményeket mutattak.

A kéthetes magaslati táborban napi két edzés vár a játékosokra, július 31-ig. Augusztus 3-án immár Karcfalván megy jégre a csapat, az ígéretek szerint ott csatlakoznak majd a kerethez a kiszemelt külföldi játékosok illetve a külföldi edző is. Újdonság, hogy nemcsak a fizikai állapotra próbálnak gondot fordítani a székelyeknél, hanem a játékosok mentális felkészítésére is.” Azokat a lehetőségeket, amelyek a csapatban vannak megpróbáljuk maximálisan kihozni ? mondta Geréb István. ? Elválik, hogy mire lesz elég, de bízom abban, hogy sikeres évet zárunk.”

HSC csapat felul

A nyár folyamán a HSC játékosai nemcsak a szabadban készültek a szezonra, hanem elméleti órákon is részt vettek. “Heti egyszer a fiúknak elméleti órákat tartottunk a jégkorongról, életről, hivatásról ? mondta Rajz Tamás, a hokiszakosztály vezetője. ? A játékosok gondjait ezáltal is le akarjuk venni a vállukról.” Azt akarják elérni, hogy a játékosokban tudatosodjon, a nézőket ki kell szolgálni. ”A szurkolóink a jégpályáról ne csalódottan menjenek haza. Nyerünk, vagy nem nyerünk, de a kilátogató nézők azt lássák majd, hogy meghaltak a jégen” ? tette hozzá.

Cimkék: , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum